İl içi sıra ekranımdaki tuhaf sıra...

Kodla Büyü

grandmasterb

Seçkin Üye
Seçkin Üye
evet tuhaf bir başlık oldu ama sıra ekranımda 390/573 gibi bir sıra daha görüyorum bu da nedir böyle:)

tek tercih yaptım.o okulda ikinci sıradayım ama altta yazan diğer sıra(?) yı anlamadım?Sizce nedir bu?

Ekli dosyalar

• tercihsıra.JPG
    tercihsıra.JPG
    20.4 KB · Görüntüleme: 681
hocam 2. tercihin nasıl bir okuldur ki 570 kişi başvuru yapmış... Merkezin de merkezi demek ki, neyse hakkınızda hayırlısı neyse o olur inşallah...

grandmasterb' Alıntı:
evet tuhaf bir başlık oldu ama sıra ekranımda 390/573 gibi bir sıra daha görüyorum bu da nedir böyle:)

tek tercih yaptım.o okulda ikinci sıradayım ama altta yazan diğer sıra(?) yı anlamadım?Sizce nedir bu?

olurda 2.tercih yaparsan boşuna heveslenme demeye getirmiş :D

Sanırım branş olarak toplam il içi isteyen kişi sayısı. bende tek tercih yaptım ve benzer şekilde ikinci sırada " 483/573 " var.

Sanırım tercihlerinden bir veya birkaçını boş bırakan kişiler arasındaki sıranızı gösteriyor.
Sıra algoritmasında boş bırakılacağını hesaba katmamış olabilirler mi? :shock:

opian' Alıntı:
Sanırım branş olarak toplam il içi isteyen kişi sayısı. bende tek tercih yaptım ve benzer şekilde ikinci sırada " 483/573 " var.

siz bursadaymışsınız hocam ben istanbuldayım.Tüm Türkiye genelinde il içi isteyen 573'ten fazladır sanırım.

hakkaten ilginç.

BBNET
Geri