İl içi başvuru ne zaman bitiyor

Kodla Büyü
bence uzatacaklar ve pazartesi son diyecekler.. zaten 2 günü arıza ile hata ile geçti.

faruk8542' Alıntı:
bence uzatacaklar ve pazartesi son diyecekler.. zaten 2 günü arıza ile hata ile geçti.

sanmıyorum hocam sınav başvurusu değil kikuyruk olduğundan dolayı başvurulamasın...herkes bireysel evinden başvuruyor... ama belli olması pazartesi olacağını sanmam 5 tercih yaparken bile zorla yapıyorlardı şimdi 25 tercih...

egitimci.' Alıntı:
faruk8542' Alıntı:

sanmıyorum hocam sınav başvurusu değil kikuyruk olduğundan dolayı başvurulamasın...herkes bireysel evinden başvuruyor... ama belli olması pazartesi olacağını sanmam 5 tercih yaparken bile zorla yapıyorlardı şimdi 25 tercih...
lanet olsun ya... nede iyi tanıyorum bakanlığımı.. :P

faruk8542' Alıntı:
egitimci.' Alıntı:
faruk8542' Alıntı:

lanet olsun ya... nede iyi tanıyorum bakanlığımı.. :P

aması var hocam bugünkü kilitlenme olmasaydı sorun olmazdı :) yine de haklısınız milli eğitim bakanlığı tepeden aşağıya kadar türkiye hatta dünyadaki en garip kurumdur...

BBNET
Geri