İL DIŞI TAYİN SORUNUMA BİLGİSİ OLAN?

Kodla Büyü

19siyaHBeyaz03

Seçkin Üye
Seçkin Üye
arkadaşlar il dışı tayin isteyecem bu sene duruma göre.. eşim tarım bakanlığında ziraat müh.ikimizde tarsus yazacağız. ancak benim tayinim çıkmaz eşimin tayini çıkarsa tarım bakanlığı onu atamasını isterseniz iptal edebilirsiniz dedi.
bizim bakanlık onun tayini çıkmaz benimki çıkarsa eşimin tayini çıkmamasından dolayı benim atamamı iptal edermi.
2011 il dışı atama klavuzunda resimde ki iptal maddesi var ama bu benim durumumu kapsıyor mu?
bilgisi olan yada benzer durum yaşan varsa paylaşımlarınız için şimdiden teşekkürler

Ekli dosyalar

• 111.jpg
    111.jpg
    64.7 KB · Görüntüleme: 927
BU ARADA SORUMA CEVAP BULMAK İÇİN BAKANLIĞIN bölümünü aradım bu sene il dışı il içi atama yapılmama durumu var dediler

19siyaHBeyaz03' Alıntı:
BU ARADA SORUMA CEVAP BULMAK İÇİN BAKANLIĞIN bölümünü aradım bu sene il dışı il içi atama yapılmama durumu var dediler
boşver hocam sen onu keyfi bir yorum yapmış büyük ihtimalle, maddede bahsedilen ilgi a yı incelemek lazım, bence sizin durumunuz iptal için gereken özürü içeriyor

hocam telefona çıkan bayan yorum iptal olmaz dedi eskiye göre dedi sizbırakıp gitmek için tayin istiyorsunuz diyor ama yeni klavuz da ne olur bilmiyorum dedi klavuz çıkmadan net bilgi veremem deyip durdu il dışı olmama durumunu ciddi ciddi söyledi ama bencede bu kadar öğretmenin tepkisini göze alamazlar zaten bakanlığın arası açık öğretmenlerle iyice ipler kopar artık tayin yapılmazsa. ömer dinçerin yinede sağı solu belli olmaz... haftaya kadar eşimin başvurması gerekiyor ama bizim takvim bile belli değil.
hoş yeni bilişim normlarından dolayı dersler seçmeli olduğu için seçilmemiş ders için ders saati sıfır girileceği için hiç bir ilköğretimde norm olmayuacak tek şans meslek lisesi o da 60-65 puanla imkansız gibi ama şansımız deneyelim diyoruz işte

isteğe bağlı atamalarda kesinlik le yerdeğiştirme iptal olmuyor. geçensene ben iptal ettiremedim. sadece tayin istedikten sonra oluşan sağlık eş vb gibi durumlarda iptal ediyorlar ama tayin istedikten sonra oluşması lazım.

suysal' Alıntı:
isteğe bağlı atamalarda kesinlik le yerdeğiştirme iptal olmuyor. geçensene ben iptal ettiremedim. sadece tayin istedikten sonra oluşan sağlık eş vb gibi durumlarda iptal ediyorlar ama tayin istedikten sonra oluşması lazım.
hocam bu bilgi kesin mi.....tayin çıktıktan sonra evlilik durumunda mı iptal edebiliyoruz
normalde iptal edilemez isteğe bağlı evet ama eşimle aynı anda istiyoruz biz ayrılmak istemiyoruz gideceksek ikimiz beraber yok sa hiç birimiz anlayışındayız. ama maalesef bakanlıklar farklı ikimiz memur da olsak tarım bakanlığı iptal olur diyor bizim bakanlık olmaz derse kafayı yedirtir bana bunlar.....meb iptal anlayışı olursa eşler farklı kurumda ise en az 1 yıl ayrı kalmayı göze alcak o zaman o da en az 1 sene sonrasının da garantisi yok il emri kalktı.....
2010 da bu konuda türk eğitimsenin başvurusu var ama sonuç ne onu bulamadım türk eğitimsenden cevap bekliyorum..

kardeş bana geçen sene sendikadan ve bakanlıktan yaptığımız girişimlerden ayrı ayrı gelen iki cevapta aynıydı. ama sizin durum biraz daha karışık. İçinden çıkması daha zor.

hcm klavuz yayınlansın o zaman bakarsınız klavuzda acık secık yazar bu sene nasıl cıkar klavuz ona bakmak lazım

BBNET
Geri