İl Dışına Tayin İsteyemeyenler ve Bu Duruma İsyan Edenler!

Kodla Büyü

skipper_forum

Süper Üye
Süper Üye
Seçkin Üye
Mesajlar
1,050
2 yıldır memleketim Bursa'ya tayin istiyordum ama çıkmıyordu. Fakat bir umudum vardı seneye deyip kendimi avutuyordum. Bu sene Bursa'da açık olmadığını görünce beynimden vurulmuşa döndüm.
İlk iş olarak 147yi aradım hemen bu akşam. Telefondaki kişi yazdı çizdi. Bir şey çıkmayacağını ben de biliyorum. Ama tepkimi göstermeden de duramazdım.
Evet arkadaşlar dipteyiz.
Ne yapmalıyız ne etmeliyiz inanın bilmiyorum.
Benim durumumda olan istediği ilde tek açık dahi gösterilmeyen arkadaşlar ne yapacaksınız?
 
Sorma kardeşim bende ankara isteyecektim fakat normları görünce şoke oldum 5 okul açılmış hüsrana uğradım :x
 
Aynen katılıyorum herkes 147 arasın tepkimizi gösterelim il içine bi sürü yer açık il dışı hiç bir yer yok böyle saçmalık sadece meb de olur yeter artık
 
adana sıfır, zamanında hizmet affı getirdiler herkes gitti şimdi biz sürünüyoruz. öğretmeni yerinde tutaıyoruz diye il emrini kaldırdılar. içimden olmadık küfürler geçiyor. :verymad:
 
hem dersi seçmeli yapıyorlar.dersin açılıp açılmamasını müdürlerin keyfiyatına bırakıyor.norm fazlası olduğunuz okul dışında tayin isteyin diyorlar.hemde il dışı tayinlerde istediğimiz ili kapalı gösteriyorlar.bu kadar mağduriyet hiç bir branşta olmaz.ben nerede çalışacağımmmm.tatilde de bunlarla uğraşıyoruz. :verymad:
 
arkadaşlar büyük geçmiş olsun... .herkes bu durmda... :verymad:
 
yazıklar olsun başka bişey demiyorum
trabzonun mem sitesine bakın. BT ihtiyacı olan bir sürü okul gösterilmiş ve o okullardan sadece 1 tanesini il içinden biri istemiş diğerlerini il içinde kimse istememiş yani boş ve BT ihtiyacı var. ama bir tane bile göstermemişler
 
147 öğretmenler için değil. Öğretmenin şikayet hakkı mı kaldı bu devirde?
 
Bu günleri de gördüm ya artık bu ülkede sahipsiz olursan ensene binen çok oluyor. Bize sahip çıkan olmadığı için ya da kendi başımızın çaresine bile bakamadığımız için bu hale geldik. Yazık ders almak lazım...
 
MESELA BEN TRABZONU İSTİYORUM AMA ORADA AÇIKTA YOK. o zaman hiçbir tercihte bulunmayıp en alttaki seçenekten tercih dışı TRABZONU seçip sistem rastgele atasa olurmu?
 
arkadaşlar kasıtlı olarak açılmadı okullar. bakın genellikle doğu merkezli okullar açık. ben kocaelideyim koskoca kocaeli de 1 tane okul da mı açık yok. işine gelen adamları el altından yollayacaklar demedi demeyin.
 
adige_emrah' Alıntı:
MESELA BEN TRABZONU İSTİYORUM AMA ORADA AÇIKTA YOK. o zaman hiçbir tercihte bulunmayıp en alttaki seçenekten tercih dışı TRABZONU seçip sistem rastgele atasa olurmu?
Hocam o seçenek açılan okullar arasında yer kalırsa rastgele atama yapıyor, açıkta okul olmayınca sistemde boşa döner, olmaz yani o iş malesef..
 
boşverin hocam siz en iyisi din kültürü öğretmenliğine geçin her yer açık kafana göre takıl :puhaha: :puhaha:
 
evet en mantıklısı din kültürüne geçmek ya da 2 yıllık dinle ilgili bişiler okumak.nasılsa açık çok...
 
arkadaşlar ildışı özür durumunda açılmyan iller ilk atamada açılmış çok büyük haksızlık bu eşine kavuşamayanlara cok yazık oldu
 
akyildiz41' Alıntı:
bu arada çok şükürcüler nerede onları da merak ediyorum

buyur hocam buradayım.. ne istiyorsun.. şükretmemimi istiyorsun tama edeyim..

çok şükür ki bugün bir trafik kazasında bacak ve kolarımı kaybedip sakat kalmadım..

şükretmek istersen sebep çok..
 
Geri
Üst