İl dışı olmadı. Acil Nikah kıymam gerekiyor nasıl olacak.

Kodla Büyü

bigeast

Seçkin Üye
Seçkin Üye
İl dışı tayinim çıkmadı. Ama özür grubu da 13-17 ağustos tarihleri arasında. Şimdi ben ayın 13'ünden önce mi resmi nikahı yapmam gerekiyor yoksa 13,14 gibi yapsam evrakları iletsem olur mu. Kime sorduysam bilmiyor. Ne yapmam gerekiyor 4 günde resmi nikah kıyılır mı? biter mi işlemler, deneyimli arkadaşlardan yardım bekliyorum.

hocam bulacaksın bir köy muhtarı sıra beklemeden kıyacaksın nikahı doğru nüfus dairesine aile tablonu al götür ver müdürüne yada ilsisistn sorumlu ilçedeki şefe hadi hayırlı olsun :puhaha:
bu devirde evlenilirmi hocam bizle evlenende suç geleceğimiz belli değil...

bende askerden izne gelip 3-5 gün içinde nikah yapmıştım. nikah dairesine başvurduk sağlık ocağından rapor istemişlerdi. kısa sürede nikahlanmıştık. yarın sabah ilk işiniz bir nikah dairesine gitmeniz. bir nikah günü almalısınız.

başvurular bitmeden evli olmanız yeterli. yani başvuru sırasında gerekli evlilik belgen olmalı. eşinin görev yeri belgesi gerekiyordu birde hatırladığım..

küçük bir yerde 1-2 günde halledebilirsiniz. Sonuçta merasimli bir durum istemediğinie göre 2-3 dadikalık iş. Burada mesele gerekli evrakları ve sağlık belgelerini yetiştirmek. Sabaha hemen başlayın :D

yarın başvur, başvurunun son gününe kadar nikah kıyın. Gerisi evrak işi. nikah kıyıldıkta sonra, sadece bunu hemen mebsise işletmek önemli. Sonra hemen bir eş görev yeri belgesi, daha sonra isteyebilirsiniz. Yarın başlasanız işlemlere, kan tahlili felan derken 14 ünde kıyılır nikah, 15 ine kadar mebbis işlemlerini halledersiniz, işlem tamam.. hayırlısı olsun

BBNET
Geri