varyamez Üye Mesajlar 7 17 Haziran 2017 #1 Bu sene il içi tayin hakkım yok. Seneye tayin hakkım olucak Bursa'dan açık olan yerler nereler ben göremiyorum Bursa'da olduğum için bilen varsa yazabilir mi
Bu sene il içi tayin hakkım yok. Seneye tayin hakkım olucak Bursa'dan açık olan yerler nereler ben göremiyorum Bursa'da olduğum için bilen varsa yazabilir mi
edenes Üye Mesajlar 16 17 Haziran 2017 #2 marmara-bolgesi-illeri-f231/il-disi-bursa-t160782.html Burdan bakabilirsiniz hocam bir arkadaş paylaşmış
marmara-bolgesi-illeri-f231/il-disi-bursa-t160782.html Burdan bakabilirsiniz hocam bir arkadaş paylaşmış
E Emrah_87 Site Gezgini Mesajlar 97 23 Haziran 2017 #4 Bursa minumum puanşarı ne durumda ekran görüntüsü paylaşırmısınız? Önümüzdeki yıl için fikir olması açısından
Bursa minumum puanşarı ne durumda ekran görüntüsü paylaşırmısınız? Önümüzdeki yıl için fikir olması açısından
C cubido Aktif Üye Mesajlar 165 23 Haziran 2017 #5 GEMLİK Mesleki̇ ve teknik Anadolu lisesine atanan arkadaş burda mı acaba?