Arkadaşlar kaç yıldır nasip olmadı Bursaya gitmek. Bakalım bu sene doğru düzgün bir yerler açılacak mı? Puanlar ne durumda. Ben böte 162 puanım var
dengem' Alıntı:ben 3 sene önce çok istemiştim ama nasip merkezden okullar açılmadı hocam.. balıkesir gelmişti.. şimdi de burdan gitmeyi düşünüyorum nasip olursa.. bu arada puanınız çok iyiymiş.. inşallah gönlünüze göre olur..
ben Muğla istiyorum nasip olursa.. biraz önce Muğla İl Mem. sayfasına baktım bilgi amaçlı boş kontenjanları yayınlamışlar.. sadece 69 açık görünüyor.. bunlar tabi önce il içi için kullanılacak bize ne kalır bilmiyorum.. sabah sabah canım sıkıldı..Erdadas2010' Alıntı:Nasip bakalım ne olacak nereler açılacak doğru düzgün bir yerler açılsa da gitsek 9 yıl oldu erzurumdayım
Erdadas2010' Alıntı:Nasip bakalım ne olacak nereler açılacak doğru düzgün bir yerler açılsa da gitsek 9 yıl oldu erzurumdayım
Hocama aynen katılıyorum arkadaşlar. Ben 3 yıldır Bursa da çalışıyorum fakat hiç memnun değilim. Neden derseniz. Pahalı düzensiz çarpık bir şehir. Sadece yeşili var o da belli yerlerde. Öğrencilerde ahlaksızlık almış başını gitmiş. Ben bursa dan kaçmayı düşünüyorum tabi eşimi ikna edebilirsem.dorian' Alıntı:Puan 171 ama ildışı büyük şehirden uzak dur. Bursa olacağına Bilecik olsun, İzmir olacağına Manisa olsun. Demedi deme, nacizane nasihat olsun...
asp-php' Alıntı:Erdadas2010' Alıntı:Nasip bakalım ne olacak nereler açılacak doğru düzgün bir yerler açılsa da gitsek 9 yıl oldu erzurumdayım
7 yıl erzurumda görev yaptıkdan sonra 2009 da bende Bursa' ya gelenlerdenim
es911' Alıntı:Hocama aynen katılıyorum arkadaşlar. Ben 3 yıldır Bursa da çalışıyorum fakat hiç memnun değilim. Neden derseniz. Pahalı düzensiz çarpık bir şehir. Sadece yeşili var o da belli yerlerde. Öğrencilerde ahlaksızlık almış başını gitmiş. Ben bursa dan kaçmayı düşünüyorum tabi eşimi ikna edebilirsem.dorian' Alıntı:Puan 171 ama ildışı büyük şehirden uzak dur. Bursa olacağına Bilecik olsun, İzmir olacağına Manisa olsun. Demedi deme, nacizane nasihat olsun...
aynen katılıyorum. hocam nerede çalışıyorsunuz bu arada merak ettim. Benimle aynı şeyleri düşünüyor olmanız sorunun ben de olmadığını hissetmem anlamında iyi oldu.dorian' Alıntı:Bursa İzmir Ankara İstanbul vs. Buralarda öğretmenlik mesleği yapmak için ODUN gibi bünyeniz olmalı. ODUN diyorum artık ne isterseniz anlayın. :!: tavsiye veya hakaret
- Büyük şehirlerde otoparka aracını çekersin birkaç saat kalırsın, geri geldiğinde en az 10 TL para ödersin aracını da park ettiğin yerden onlarca metre ötede bulursun.
- Hanımla çocukla gezeyim kafa dağıtayım dersin, mahşer kalabalığında ayrı bir stres yaşarsın, yemek içmek dersin 50 TL den aşağı doymazsın.
- Çocuk oyuncaklarda eğlenmek ister jeton alırsın, en az 20 TL jetona ödersin.
- Tek takılayım kafa dağıtayım dersin çay 5 TL kahve 15 TL
- Aman bide kiracıysan yandın büyük şehirdeki kiralık daire fiyatları
Daha yazılacak çok şey var şu anda hatırlayamadığım.
En rahat öğretmenlik;
Büyük şehirlerin etrafındaki illerin, o büyükşehire yakın ilçeleridir. En azından hafta sonları illa gezecem dersen büyükşehire gidebilme imkanın olur... :wink:
hocam haklısın tabii ancak küçük yerlerde de insan adam akıllı bir yer olsun çaya 5 lira vereyim diyor. Ailenle çıkarsın yemek yersin 50 Tl diyorsun küçük yerde ailenle çıkacak yer bulamıyorsun, jetoın 20 tl demişsin kışın çocuğu götürecek yer bulamıyorsun yazın neyse hava sıcak açık parklar varda, her yerin artıları ve eksileri var mutlakadorian' Alıntı:Bursa İzmir Ankara İstanbul vs. Buralarda öğretmenlik mesleği yapmak için ODUN gibi bünyeniz olmalı. ODUN diyorum artık ne isterseniz anlayın. :!: tavsiye veya hakaret
- Büyük şehirlerde otoparka aracını çekersin birkaç saat kalırsın, geri geldiğinde en az 10 TL para ödersin aracını da park ettiğin yerden onlarca metre ötede bulursun.
- Hanımla çocukla gezeyim kafa dağıtayım dersin, mahşer kalabalığında ayrı bir stres yaşarsın, yemek içmek dersin 50 TL den aşağı doymazsın.
- Çocuk oyuncaklarda eğlenmek ister jeton alırsın, en az 20 TL jetona ödersin.
- Tek takılayım kafa dağıtayım dersin çay 5 TL kahve 15 TL
- Aman bide kiracıysan yandın büyük şehirdeki kiralık daire fiyatları
Daha yazılacak çok şey var şu anda hatırlayamadığım.
En rahat öğretmenlik;
Büyük şehirlerin etrafındaki illerin, o büyükşehire yakın ilçeleridir. En azından hafta sonları illa gezecem dersen büyükşehire gidebilme imkanın olur... :wink:
Kayra_Bilal' Alıntı:İnegöl Hakkında yorum yapabilecek arkadaşlar var mı?Meslek Liseleri nasıldır,ev kiraları,kışın havası ulaşım bilgileri
(**Bir arkadaş orda zamanında çalışmış evlerde biraz rutubet filan vardı diyo)bilen gören varmı? :roll:
TÜRKKAN1923' Alıntı:Kayra_Bilal' Alıntı:İnegöl Hakkında yorum yapabilecek arkadaşlar var mı?Meslek Liseleri nasıldır,ev kiraları,kışın havası ulaşım bilgileri
(**Bir arkadaş orda zamanında çalışmış evlerde biraz rutubet filan vardı diyo)bilen gören varmı? :roll:
İnegöl'den sevgliler. İnegöl ekonomi olarak 16. büyük 7. veya 8. endüstriye sahip bir yerleşim yeri. Nüfus köylerle beraber 250-300 bin arası. İnegöl Merkez bir çok ilden daha güzel. Fakat Poyraz rüzgarları Hava Kirliliğini ölümcül olabilecek seviyelerde. Nezle grip olunmaması tavsiyemdir. Kanser hastalıkları aldı başını gidiyor. İnegöl Merkezde kışın dört gözle LODOSu bekleriz. MOBİLYANIN Başkenti ama satın alacağınız mobilyanın sorununun arkasında duran birkaç firma bulursunuz.
Mesleki Teknik eğitimde ise İnegöl'ün çok uzağında Mesleki Teknik eğitim kampüsü yapıldı. Merkezdeki tüm meslek liselerini buraya toplama kararı aldılar. Mesela Dörtçelik ve İMKB teknik ve meslek lisesindeki bilişim bölümleri açık gözüküyor. Ama kampüse taşınacak. Merkezde Kız Meslek ve İmam-Hatipler ve Anadolu liseleri kalacak. Liselerle ilgili bir planlama yapılacağının söylentisi var.Allah yardımcınız olsun. Davulun sesi gibi. Hem güzel hem de kötü ile karşılaşabilirsiniz.