2012 de bilişim zaten taban yaptı.Türkiye genelinde normumuz 500 lere düştü.Bunda Ömer DİNÇER 'in (antibilişimci) etkisi büyük.Ben bu sene umutluyum.İnşallah en az her ilde %25 verilir...tefbilisim' Alıntı:Ben birkaç ilin geçen seneki ihtiyaç listesi ile ildışı atamalarını kıyasladım temel derslerde matematik, türkçe gibi ihtiyaç sayısının %20-%25 gibi almış ama bilişim de %10 gibi almış branşa göre veya ildeki normlara göre oran değişiyor sanırım.
ozlem22' Alıntı:arkadaşlar bişiy sorucam dün bi arkadaşla bu konu ile ilgili hararetli bi tartışma içerisine girdim de sizinle de paylaşmak istiyorum. il dışı tayin isteyebilmek için bulunduğu ilde mi yoksa bulunduğu kurumda mı 3 yıl bulunma şartı var? o kurum diyor ben il diyorum. taslakta bulunduğu il diye yazıyor, benim mi yanlışım var acaba merak ettim..
ozlem22' Alıntı:arkadaşlar bişiy sorucam dün bi arkadaşla bu konu ile ilgili hararetli bi tartışma içerisine girdim de sizinle de paylaşmak istiyorum. il dışı tayin isteyebilmek için bulunduğu ilde mi yoksa bulunduğu kurumda mı 3 yıl bulunma şartı var? o kurum diyor ben il diyorum. taslakta bulunduğu il diye yazıyor, benim mi yanlışım var acaba merak ettim..
nuribjk' Alıntı:ozlem22' Alıntı:arkadaşlar bişiy sorucam dün bi arkadaşla bu konu ile ilgili hararetli bi tartışma içerisine girdim de sizinle de paylaşmak istiyorum. il dışı tayin isteyebilmek için bulunduğu ilde mi yoksa bulunduğu kurumda mı 3 yıl bulunma şartı var? o kurum diyor ben il diyorum. taslakta bulunduğu il diye yazıyor, benim mi yanlışım var acaba merak ettim..
kesinlikle il de hocam.
ben 1 yıl önce il içi tayinle yer değiştirip, sonraki yıl il dışı istemiştim.