Haziranın 15 inde il-ilçe mem lerde çalışan Ar-Ge vb. formatörlerin görevlendirmelerinin sona ereceği konusunda bir söylenti var.
Gerçek mi söylenti mi? ne kadar doğru bu?
Gerçek mi söylenti mi? ne kadar doğru bu?
aynen katılıyorum ....bozkuhal' Alıntı:Antalya'da da parantez içinde a-rge öğretmenleri hariç diye yazılmış. Ben buna kısaca "yemedi" derim.. Öyle basın önünde atıp tutmak kolay. İşleri yapacak amele nasıl bulunacak sorusu sorulunca, böyle parantez açtırırlar adama ... bilerek konuşulmasında fayda var diye düşünüyorum. Önce denetle, sonra konuş ve yürürlüğe koy...
osy' Alıntı:arkadaşlar bizim ilçede de ar-ge ve bilgisayar formatörlüğü görevlendirmeleri tekrar yapıldı. benim anladığım bakanlıkça bir ilden bir ile görevlendirmeler yada kurumlar arasındaki görevlendirmeler sona erecekmiş.. valilik onayı ile yapılan devam edecekmiş..
amele kelimesi buralarda layıkıyla görev yapan arkadaşlar için ağır olmamışmı hocam?bozkuhal' Alıntı:Antalya'da da parantez içinde a-rge öğretmenleri hariç diye yazılmış. Ben buna kısaca "yemedi" derim.. Öyle basın önünde atıp tutmak kolay. İşleri yapacak amele nasıl bulunacak sorusu sorulunca, böyle parantez açtırırlar adama ... bilerek konuşulmasında fayda var diye düşünüyorum. Önce denetle, sonra konuş ve yürürlüğe koy...
art niyetle söylenmemiş bir söz olduğu için hocamı uyardım sadece,ist_koord' Alıntı:bence söz artniyetli söylenmemiş sadece çok iş yüklenildiğini anlatmak için kullanılan bir söz.
:+1:celikumit' Alıntı:art niyetle söylenmemiş bir söz olduğu için hocamı uyardım sadece,ist_koord' Alıntı:bence söz artniyetli söylenmemiş sadece çok iş yüklenildiğini anlatmak için kullanılan bir söz.
sadece amacı aşan, ar-ge de çalışan arkadaşlar için haksız bir kelime olduğunu düşünüyorum,
bir yeri yaparken bir yeri yıkmamak lazım.
hocam yoksa sizde öğretmen sadece sınıfında olmalıdır görüşünü savunanlardan mısınız? Ama bu düşünce sadece öğretmenlerle ilgili sanırım çünkü bu saydığımız bölümlerin ülkemizde girmediği kurum yok. Mesela hayatında bir gün bile öğretmenlik tecrübesi olmayan bazı eğitim uzmanlarımız birkaç sene sonra bize işimizi öğretmek için seminerler vermeye başlarlar. Ama sınıf ortamına girip ders anlatmış mı, zorluklarla karşılaşmış mı? Hayır.ist_koord' Alıntı:olması gereken bu zaten bence işletme ve hukuk alanında çalışan kişiler bu alanda çalışmalı bu grup gerektiğinde öğretmenlere görüş sormalı geliştirdiklerini kontrol ettirmeli.
Ben de @computing hocamla aynı görüşteyim. Çoğu sözde uzman geçinen kişiye göre daha fazla eğitimliyiz, daha kalifiye işler yapabilecek durumdayız.computing' Alıntı:hocam yoksa sizde öğretmen sadece sınıfında olmalıdır görüşünü savunanlardan mısınız? Ama bu düşünce sadece öğretmenlerle ilgili sanırım çünkü bu saydığımız bölümlerin ülkemizde girmediği kurum yok. Mesela hayatında bir gün bile öğretmenlik tecrübesi olmayan bazı eğitim uzmanlarımız birkaç sene sonra bize işimizi öğretmek için seminerler vermeye başlarlar. Ama sınıf ortamına girip ders anlatmış mı, zorluklarla karşılaşmış mı? Hayır.
Bende Merkez bankasına girmek istiyorum ama almıyorlar, neden eğitim fak. mezunlarını almıyorlarmış, eğitim uzmanlığı açılıyor büyük çoğunluğu iktisat-işletme-hukuk adamlar bize yakında ekmek,su vermeyecek neredeyse, ben bu mantığa karşıyım hocam bu işleri bizde yapabiliriz. Atla deve değil, giren arkadaşarı da görüyoruz. Örnek benim matematik mezunu arkadaşım merkez bankasına girdi yüksek lisansı yok, benim var, yabancı dil puanı ise benden 15 puan düşük, biz başvuramadık adam işe girdi bile.
Hocam her zaman yapılan bir hatadamısınız bakalım şimdi,omd' Alıntı:Ben de @computing hocamla aynı görüşteyim. Çoğu sözde uzman geçinen kişiye göre daha fazla eğitimliyiz, daha kalifiye işler yapabilecek durumdayız.computing' Alıntı:hocam yoksa sizde öğretmen sadece sınıfında olmalıdır görüşünü savunanlardan mısınız? Ama bu düşünce sadece öğretmenlerle ilgili sanırım çünkü bu saydığımız bölümlerin ülkemizde girmediği kurum yok. Mesela hayatında bir gün bile öğretmenlik tecrübesi olmayan bazı eğitim uzmanlarımız birkaç sene sonra bize işimizi öğretmek için seminerler vermeye başlarlar. Ama sınıf ortamına girip ders anlatmış mı, zorluklarla karşılaşmış mı? Hayır.
Bende Merkez bankasına girmek istiyorum ama almıyorlar, neden eğitim fak. mezunlarını almıyorlarmış, eğitim uzmanlığı açılıyor büyük çoğunluğu iktisat-işletme-hukuk adamlar bize yakında ekmek,su vermeyecek neredeyse, ben bu mantığa karşıyım hocam bu işleri bizde yapabiliriz. Atla deve değil, giren arkadaşarı da görüyoruz. Örnek benim matematik mezunu arkadaşım merkez bankasına girdi yüksek lisansı yok, benim var, yabancı dil puanı ise benden 15 puan düşük, biz başvuramadık adam işe girdi bile.
Hocam öncelikle alıntı yaptığım mesajınıza bakarsanız, siz genelleme yapmışsınız. Yani bazı öğretmenler bu işin altından kalkamıyor vb. bir şekilde görüş belirtseydiniz, zaten ben bu mesajı hiç yazmayacaktım.ist_koord' Alıntı:Hocam her zaman yapılan bir hatadamısınız bakalım şimdi,omd' Alıntı:Ben de @computing hocamla aynı görüşteyim. Çoğu sözde uzman geçinen kişiye göre daha fazla eğitimliyiz, daha kalifiye işler yapabilecek durumdayız.computing' Alıntı:hocam yoksa sizde öğretmen sadece sınıfında olmalıdır görüşünü savunanlardan mısınız? Ama bu düşünce sadece öğretmenlerle ilgili sanırım çünkü bu saydığımız bölümlerin ülkemizde girmediği kurum yok. Mesela hayatında bir gün bile öğretmenlik tecrübesi olmayan bazı eğitim uzmanlarımız birkaç sene sonra bize işimizi öğretmek için seminerler vermeye başlarlar. Ama sınıf ortamına girip ders anlatmış mı, zorluklarla karşılaşmış mı? Hayır.
yukarıda yazdığınız sözler AR-Ge vb. birimlerde görevlendirilen sınıf öğretmeni, branş öğretmenlerinin tamamı için mi geçerli yoksa genel üzerinde bahsedilen bir konuyu şahsileştirip kendiniz adına mı cevap veriyorsunuz.
..ist_koord' Alıntı:Peki kendini yetiştirmiş ve geliştirmekte olan öğretmenler sınıftamı olmalıdır yoksa il ve ilçe milli eğitimlerde mi görev yapmalıdır.