Arkadaşlar bugün ilçeden şube müdürü aradı yarından itibaren ilçe memde stratejik plan bölümünde görevlendirmenizi yapıyoruz sizi ilçe mem e bekliyoruz dedi. Ben de böyle bir görevlendirmeyi istemiyorum, bunu dile getirdim. Hocam şu an ihtiyaç var görevlendirme yapmak zorundayız üzgünüm dedi.
1-Böyle bir görevlendirme istemediğim halde yapılabilir mi?
2-BTR başvuruları henüz belli olmadığı için valilik oluru şu an yok.Kaymakamlıktan görevlendirme yapıldığında kabul etmemek mümkün mü?
3-BTR başvurusu belli olup il oluruyla görevlendirme yapılırsa ilçedeki görev düşer mi?
1-Böyle bir görevlendirme istemediğim halde yapılabilir mi?
2-BTR başvuruları henüz belli olmadığı için valilik oluru şu an yok.Kaymakamlıktan görevlendirme yapıldığında kabul etmemek mümkün mü?
3-BTR başvurusu belli olup il oluruyla görevlendirme yapılırsa ilçedeki görev düşer mi?

dolaysıyla valinin borusu öter. Dilekçe ile böyle bir görevlendirme istemediğini yazar vali amcanın daha çok istediğini de ekler paketlersin dilekçeyi. Sonrasında gelen sonucq göre bimer ve 147 ellerinizden öper. Sonuçta başarı sizin olur. Haa çatışmayı kazandın savaşı asla der mi ilçe mem bilemem. Yaw bulaşmayın adama gidip 147 vali mali araya sokuyor cingar çıkartıyor da diyebilir sen inatsan ben senden daha inatım da diyebilir. Seçim süze kalmış