İlçe mem web sitesi iletişim bilgisindeki harita..

Kodla Büyü

emre0375

Site Gezgini
Arkadaşlar öncelikle ii geceler.. İlçe mem'lerin siteleri yönetim paneli uygulamasına geçildi. ilgilenen arkadaşlar bilirler. Bu sitedeki iletişim bilgisindeki harita bilgisini seçmeme rağmen bir türlü olmuyor. harita varsayılan durumu gösteriyor. Yardım edebilecek varsa sevinirim.

hocam harita mı ekleyemiyorsunuz tam anlayamadım ama iletişim kısmında haritadan ilçe milli eğitimin yerini işaretliyorsunuz sonra güncelle deyince oluyor

hocam ilçe memin olduğu yere geliyorum ama güncelle dediğim zaman harita önceki konuma gidiyor. ben sanırım işaretleme yapamıyorum. işaretleme nasıl yapılıyor hocam

hocam haritadakı işaretli yeri tutp hareket ve gorunumu ayarlayınca guncelleme yap
ıstersen sıfre gonder yardım edeyım

Arkadaşlar bu iletişim sayfasından dolayı muzdaribim. Okulumuzun bulunduğu yeri haritadan seçiyorum. Güncelle ve akabinde yayınla dediğimde harita yine varsayılan yerini yani bakanlığın bulunduğu yeri gösteriyor. Chrome , firefox ve internet explorerda denedim olmadı. Nasıl yapılacağı konusunda yardım edebilir misiniz.

BBNET
Geri