İlçe MEM sayfasını ASP den ASP.NET te geçirmek.Yardım?

Kodla Büyü

silver_eagle

Aktif Üye
Arkadaşlar bulunduğum ilçenin web sayfası asp ile çalışıyordu.Ben kendime göre ASP.Net te bişeyler yaptım. Yapmış olduğum sayfaları meb serverına upload ettiğimde;
hata veriyo benden web.config dosyasını istiyor.Onu yüklediğinde bu seferde

"Server Application Unavailable
The web application you are attempting to access on this web server is currently unavailable. Please hit the "Refresh" button in your web browser to retry your request." hatası veriyor....

gibi bir uyarı veriyor.

Böyle bir durumla karşılaşan varmı içinizde? ASP den PHP veya ASP.nete geçen varmı.Sistem nasıl isliyor..internet@meb.gov.tr falan bilgi vermem mi gerekli yoksa.

Tecrübeli arkadaşlardan yardım bekliyorum.

silver_eagle' Alıntı:
Arkadaşlar bulunduğum ilçenin web sayfası asp ile çalışıyordu.Ben kendime göre ASP.Net te bişeyler yaptım. Yapmış olduğum sayfaları meb serverına upload ettiğimde;
hata veriyo benden web.config dosyasını istiyor.Onu yüklediğinde bu seferde

"Server Application Unavailable
The web application you are attempting to access on this web server is currently unavailable. Please hit the "Refresh" button in your web browser to retry your request." hatası veriyor....

gibi bir uyarı veriyor.

Böyle bir durumla karşılaşan varmı içinizde? ASP den PHP veya ASP.nete geçen varmı.Sistem nasıl isliyor..internet@meb.gov.tr falan bilgi vermem mi gerekli yoksa.

Tecrübeli arkadaşlardan yardım bekliyorum.

Plesk Ayarını Yapman Gerekir Onuda ben meb sonucularda girmesi bilmiyorum
Şayet Plesk Girebilirsen 404 ayarını yap düzelir

mebin kendine hayrı yokki:)istersen sunucuları asp.net destekliyormu onu bir sor hocam.genelde özel bir alan alıp orda işlerini yürütüyor kurumlar.mebin hata ekranlarından bıkanlar için ideal.

BBNET
Geri