Merhaba arkadaşlar bir ilçenin web sayfasını yapıyorum joomla ile. Gerekli tüm veritabanı kullanıcı adı işlemeleri alınmış. Ben joomla kuruyorum fakat kurulum sonunda joomla tarafından oluşturulan configuration.php dosyası oluşturulmuyor. Bu nedenle kurulum olmuyor. Elimle bu dosyayı kendim yazıyorum gerekli bilgileri doldurarak. Bu kez site çalışıyor ama sitede herhangi bir güncelleme yapamıyorum. Biraz kurcaladım dosya yazma izni vermiyor. Fakat şöyle bir durum var ilk etapta bir izin vermiyor ama bir kaç kez üsteleyince izin veriyor. Örneğin kurulum sonunda install klasörünü silemiyorum 5 dk sonra silebiliyorum. Bu gecikme yüzünden configuration.php dosyasıda oluşturulamıyor ve anlık yazma işlemleride yapılamıyor
Şimdi benim ne yapmam gerekiyor internet@meb.gov.tr adresi ile iletişim yapabilmem için ilçenin mail adresinden mi yazışma yapmam gerekiyor
teşekkürler
Şimdi benim ne yapmam gerekiyor internet@meb.gov.tr adresi ile iletişim yapabilmem için ilçenin mail adresinden mi yazışma yapmam gerekiyor
teşekkürler