İlçe dışına YOS Görevlendirmesi

Kodla Büyü

ugursamsa

Üye
Merhaba arkadaşlar. Eşimin il içinde tayini çıktı. Özür grubundan gidemeyeceğimi düşünüyorum. Başka ilçeye YOS/BTR görevlendirmesi yapılan kimse var mı? Kadrom HEM'de olduğundan ve YOS ihtiyacı olmadığından ilçede başka okulları yazabiliyorum normalde. Cevaplar için şimdiden teşekkürler 🙏

Merhaba arkadaşlar. Eşimin il içinde tayini çıktı. Özür grubundan gidemeyeceğimi düşünüyorum. Başka ilçeye YOS/BTR görevlendirmesi yapılan kimse var mı? Kadrom HEM'de olduğundan ve YOS ihtiyacı olmadığından ilçede başka okulları yazabiliyorum normalde. Cevaplar için şimdiden teşekkürler 🙏
1778772202229.webp

Aynı ilçe grubu için böyle bir açık kapı bırakmışlar hocam. Eş durumu gözönüne alınarak görevlendirme yapılabilir; ancak İl Mlli Eğitim'in tavrı çok önemli diye düşünüyorum.

Ekli dosyayı görüntüle 82394

Aynı ilçe grubu için böyle bir açık kapı bırakmışlar hocam. Eş durumu gözönüne alınarak görevlendirme yapılabilir; ancak İl Mlli Eğitim'in tavrı çok önemli diye düşünüyorum.
Teşekkürler hocam 🙏 aynı ilçe grubunda değil eşim. Bu kötü oldu. Umarım özür grubundan atamam çıkar. Ben de sene başındaki yazıda ilçede ihtiyaç yoktur yazısı alınırsa başka ilçeye görevlendirilebilir yazısını görmüştüm, onun üzerine benzer durumu yaşayan arkadaşlar var mı öğrenmek istedim. İlginiz için teşekkürler 🙏

benim çok uzun yıllar önce bu şekilde il içinde tayinim çıkmıştı okulda yürüttüğüm bir uluslarası proje vardı benden başka da işi bilen yoktu. ben gidince proje ortada kaldı diye okul müdürüm telaşla beni geri btr olarak ayrıldığım ilçeye görevlendirme yaptırmıştı 1 dönem kadar. ama dediğim gibi proje sebebi vardı o zaman olmasaydı müdür uğraşır mıydı bilemedim

benim çok uzun yıllar önce bu şekilde il içinde tayinim çıkmıştı okulda yürüttüğüm bir uluslarası proje vardı benden başka da işi bilen yoktu. ben gidince proje ortada kaldı diye okul müdürüm telaşla beni geri btr olarak ayrıldığım ilçeye görevlendirme yaptırmıştı 1 dönem kadar. ama dediğim gibi proje sebebi vardı o zaman olmasaydı müdür uğraşır mıydı bilemedim
ben olsam ortada bir menfaat varken böyle birşey yapıldığı için kabul etmezdim menfaatçi insanları hep kendileriyle baş başa bırakacaksın kendi başını yesin diye

ben olsam ortada bir menfaat varken böyle birşey yapıldığı için kabul etmezdim menfaatçi insanları hep kendileriyle baş başa bırakacaksın kendi başını yesin diye
sadece okul müdürünü ilgilendiren bir durum değildi hocam. hepimizin imzaladığı bilmem kaç bin euro bütçeli birşeydi bitmezse geri ödeme yapılacak bir işti.

Hocam işini yaptıracak birini bulabilirsen hersey olabilir bunun cok örneğini gördük. Benim çalıştığım ilde ilçeden merkeze bt görevlendirmesi yapıldı mesela listede görmüştüm.

Yos olarak yapılması zor gibi normalde böyle bir uygulama yok. Ben sırf bu sebepten dolayı il içi istemiyorum .birimize çıkar birimize çıkmazsa sıkıntı olur diye. Ben olsam eğer halihazırda eşiniz bulunduğunuz ilçede çalışıyorsa, il içini iptal ettirin derim.

Büyükşehirlerde eşdeğer ilçe diye eşinin ilçesine tayin isteyemiyorsun artık. Madem merkezler eşdeğer ozaman merkezdeki tüm ilçeleri tercih te edebilmeliyim yos olarak yanlış mıyım

Son düzenleme:
ilksms
Geri