İLÇEDEKİ OKULUMDA BTR OLAMIYORUM. NEDEN ACABA

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan darkle3
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kodla Büyü

darkle3

Aktif Üye
ÇORUMUN BİR İLÇESİNDE BİLİŞİM ÖĞRETMENİ OLARAK GÖREV YAPIYORUM. HAFTALIK 15 SAAT DERSİM VAR. KENDİ OKULUMDA BTR OLMAK İSTİYORUM. NE YAPMAM GEREKİYOR. İL FORMATÖRÜNÜ ARASAM BİR FAYDASI OLUR MU?

Okulunuzda Lab varsa veya Fatih Projesi kapsamında Akıllı tahta mevcutsa 2. dönem için görev alabilirsin.

herhalde ilk defa formatör olmak istiyorsunuz ve kimse size ne yapmanız gerektiğini de söylemedi sanırım.. her dönem BTR olmak için başvurularda bulunulur.. okulunuz ya fatih projesi kapsamında olmalı ya da işler vaziyette bir bt sınıfınız olmalı.. sınıfınızın olduğunu söylüyorsunuz o zaman okula gelen resmi yazıları ve il milli eğitim müdürlüğünün web sitesini takip edin başvuruları kaçırmayın..

eğer başvuruları kaçırmışsanız il bt koordinatörünü arayın BTR için ek görevlendirme yapılıp yapılmayacağını sorun..

Hangi ilçesi hocam bende Çorumluyum.

Bu arada bizim dönem başında görevlendirme için dilekçe doldurduk hemen hemen her yer aynıdır bu dönem ayın 24ünde sonra eriyor görevlendirme şimdi ikinci dönem tekrar olur heralde o arada başvuru yapabilirsiniz.

İlla bulunduğuuz okulda olmak zorunda değilsiniz zaten arkadaşlarımdan kadrosu A okulunda olup B okulunda BTR görevi yapan var.

çorumda uygulama biraz farklı.geçen yıldan beri sadece önce liselere yani fatih projesi olan yerlere btr veriliyor.eğer liselerin tamamı dolarsa ve yer kalmazsa ancak o zaman okulunuzda ya da başka bir ortaokulda btr olabiliyorsunuz.bulunduğunuz yerdeki bir lisede boş yer varsa okulunuzda lab. olsada btr vermiyorlar.geçen yıl il şube müdürüyle görüştük.yazılardan çıkardığı ve uyguladığı durum bu...

İstanbulda da uygulama aynı önce fatih okulları dolacak daha sonra BT sınıf bulunan diğer okullar, resmi yazıya göre farklı yorumlanamamalı zaten :)

hocalarım az önce aradım il koordinatörünü sadece fatih projesi kapsamındaki okullara görevlendirme yapılıyormuş. Dolsa bile kendi okulunda görevlendirme yapılmıyormuş. Neden böyle yapılıyor. Çorum neden diğer illerden farklı bir uygulama sergiliyor. Neler yapabilirm

darkle3' Alıntı:
hocalarım az önce aradım il koordinatörünü sadece fatih projesi kapsamındaki okullara görevlendirme yapılıyormuş. Dolsa bile kendi okulunda görevlendirme yapılmıyormuş. Neden böyle yapılıyor. Çorum neden diğer illerden farklı bir uygulama sergiliyor. Neler yapabilirm

antalyada da aynı uygulama var. Sadece Fatih projesi kapsamındaki okullarda btr görevlendirmesi hiç bir ortaokulda btr görevlendirmesi yapılmıyor.

hakand77' Alıntı:
çorumda uygulama biraz farklı.geçen yıldan beri sadece önce liselere yani fatih projesi olan yerlere btr veriliyor.eğer liselerin tamamı dolarsa ve yer kalmazsa ancak o zaman okulunuzda ya da başka bir ortaokulda btr olabiliyorsunuz.bulunduğunuz yerdeki bir lisede boş yer varsa okulunuzda lab. olsada btr vermiyorlar.geçen yıl il şube müdürüyle görüştük.yazılardan çıkardığı ve uyguladığı durum bu...

hocam peki fatih projesi kapsamında okullar dolduktan sonra sizi kendi okulunuzda BTR yaptılar mı

Geri