İKS açılmış!

Kodla Büyü

azizerkut

Seçkin Üye
Seçkin Üye
Rastgele bir iks modülüne gireyim dedim karşıma bu çıktı.

İlköğretim Kurum Standartları Modülüne Hoşgeldiniz..

İKS 2011/2012 Eğitim - Öğretim yılı veri giriş İşlemleri 19/03/2012 tarihinde başlayacaktır..

Sistem 30/06/2012 tarihine kadar açık kalacaktır.

yine başlıyoruz.

desene yine başlayacağız saçma sapan işlerle...Yok efendim Tefbis girişleri,iks girişleri....Bu kadar veri giriyoruz da ne elde ediyoruz..dönüt olarak bişey söylüyorlar mı....yokk..boş boş işlerle uğraştırıyorlar.. :?

önce okul bilgilerimizi doldurup kaydet mi diyoruz ilk aşamada değişmiş gibi geldi bana bi de sınıf seçim ekranı gelmiş galiba bugün baktık öğrenci veli listele olayını yapamadık yapan var mı acaba

seminere giden arkadaş var mı bilmiyorum.. Aksaray MEB'de yazı yayınlanmış semineri alanlara ikinci bir eğitim verilecekmiş...

geçen yıl ben yapmıştım öğrencilerimle bu yıl elimi sürmeyecem idare kendi işini kendi yapsın :D

Biz başladık görev dağılımı yaptık perşembe son toplantı ve haftaya girişlerimiz başlıyor :) Veli anketi benden olsun :) 4 sayfadır, arkalı önlü 2 sayfa halinde göndereceğiz :)

Ekli dosyalar

Dersi önemli olan öğretmenler yapsın.Formatörlük yok.Ders yok.Norm yok.Değer veren yok.Artık bir şey istemiyorum.Bir şey de vermesinler bi zahmet

Öğrenciler yine girip sallayıp çıkacak. Öğretmenler başlarında durmayacak. Ondan sonra bu dandik uygulamanın sonuçlarına göre büyüklerimizde okulu değerlendirecek :D

artos065' Alıntı:
desene yine başlayacağız saçma sapan işlerle...Yok efendim Tefbis girişleri,iks girişleri....Bu kadar veri giriyoruz da ne elde ediyoruz..dönüt olarak bişey söylüyorlar mı....yokk..boş boş işlerle uğraştırıyorlar.. :?
bu verileri giriyorsunki adamların elinde hazır veri bulunsun mebin içine ne kadar edebildiklerini görebilsinler ki
seneye ne alanlara saldırmaları gerektiğini bilsinler diyor bir ak sakallı dede rüyalarda.

s_kajmeran' Alıntı:
Biz başladık görev dağılımı yaptık perşembe son toplantı ve haftaya girişlerimiz başlıyor :) Veli anketi benden olsun :) 4 sayfadır, arkalı önlü 2 sayfa halinde göndereceğiz :)
Hocam İKS ile uyumlumu acaba?

Arkadaşlar İKS için okula milli eğitimden yazı geliyor muydu? Bizim idareciler diğer öğretmenlere duyurmak için yazıyı bekleyelim diyorlar da..Yazı filan gelmiyor diye hatırlıyorum ben..??

s_kajmeran' Alıntı:

teşekkürler hocam..

biz geçen yıl okul müdürü kimlerin gireceğini belirledi, hangi sınıfın velisi ve öğrencisi varsa listede, sınıf öğretmeni verileri bir şekilde(!) girdirdi. ben yalnızca ilk listeyi ve son kontrolleri yaptım. bu yıl da öyle olur. sınıfı olan öğretmenler düşünsün bence.

aslında kimseye sormadan kafana göre hepsini dolduracaksın.meb bize ne değer veriyor ki biz uygulamalarına değer verelim.ne kadar ekmek o kadar köfte...

İKSmodülü açılıyor mu ? Okulda deniyoruz hata veriyor.Arayüz geliyor ama TC kimlik no ve öğrenci no yazıp giriş yapamaya çalıştığımızda hata veriyor.

Okulda İKS girişlerine başladık bi sorun yok şimdilik, fakat evlerde sisteme giriş yapılamıyormuş. Bu sorunla karşılaşan ve çözümünü bilen var mı?

esen' Alıntı:
Okulda İKS girişlerine başladık bi sorun yok şimdilik, fakat evlerde sisteme giriş yapılamıyormuş. Bu sorunla karşılaşan ve çözümünü bilen var mı?
Sisteme her yerde giriş yapılabilir hocam. Girişi yapan kişi çocuğun kayıtlı velisi olmayabilir. E okulda veli olarak kim kayıtlıysa o dolduracak, bir de google chrome da sorun oluyor, explorer kullanın.

Listedeki velilerle toplantı yaptım, bilinçli velilerimizde dahil olmak üzere bir çok veli ve öğrenci açamamış. Açıldığı takdirde de bilgisayarda kilitlenme yaşayıp kapanıyormuş. Eve gidince unutuyorum deneme yapmayı, sorunu bilsem belki bi çözüm yolu bulabilirdik

müfettiş bir sohbet esnasında şöyle bir açıklama yapmıştı : müfettişin bakanlıkta şube müdürü olduğu yıllar da -ki 14 yıl öncesinden bahsediyor- İKS ilk kez uygulanmış ama fiyasko ile sonuçlanmış. hocam can sıkıcı olaydan başka bir şey değil bu demişti. göz göre göre hatayı tekerrür ediyorlar

BBNET
Geri