İkinci El Telefon Almak İsteyanlere 0 hükmünde telefon

Kodla Büyü

ORJİNAL

Aktif Üye
arkadaşlar elimde nokia c6 ve iphone 4s 32 gb var . işim dolayısı ile samsung note2 almayı düşünüyorum. bundan dolayı telefonlarımı satmayı düşünüyorum. nokia c6 nın 18 ay garantisi vardır. fiyatı 525 tl dir. iphonenin bataryasını değiştirmemden dolayı garanti dışıdır. onu da alalı 5 ay oldu. onunda fiyatı 600 tl dir .alıcı olmak isteyen kişiler bana pm atabilir. fiyatta yardımcı oluruz. şimdiden hayırlı olsun...
her ikisinin de kutusu içinde teslim ederim.

iphoneyi rusyadan aldık. babam getirdi. bataryayı elektrik akımından dolayı zarar gördü . hani bu ülkelerde kullanılan elektriğin hertzi, falan var ya ondan . biz direk pirize taktık sonra şarzı az gitmeye başladı. biz de telefoncuya sorduk oda nereden aldığımızı sordu ve garanti bunu yapmaz dedi biz de yaptırdık. şu an gayet güzel kullanıyorum.

Arkadaşla Iphone için anlaştık. Telefonun özelliklerini sorduğumda özelliklerinden anlamadığını belirtti. Tamam dedim, Sanalpazara koy linki at hemen alayım dedim. Linki verince ödemeyi yaptım hemen. Sonra bu tür sistemlerden anlamadığını ve iptal olduğunu söyledi. Ardından birkaç kez alışveriş yaptığını ve kazık yediğini söyledi. Ve yine ardından ne hikmetse Sanalpazarın dolandırıcı olduğunu, ürünü alıp almamış gibi gösterildiğini söyledi. Sonra tutturdu sen bana para yolla ben kargolarım demeye. Kendisine iletişim bilgilerimi verdim, telefonumu verdim aramadı, kendi iletişim bilgilerini de paylaşmadı. Kimseye güvenmeyen birisine güvenmemi istemesi de enteresandı.

Gittigidiyor, Sanalpazar, Donanımhaber sitelerinden yaptığım ticarete baktım 20.000 lirayı devirmişim, ilk defa böyle kararsız (hala iyi niyetle kararsız olduğunu düşünmek istiyorum) biriyle karşılaşıyorum. Alışveriş konusunda uzak durmanızı tavsiye ederim.

samsung galaxy s2 var bende de 3 aylık
son sürüm sorunsuz ve sıkıntısız

700 tl düşünüyorum cihaz yurtdışı cihazıdır.

hugo4545 ve ozcanikli hocalarım, siz de satış için konu açın, bu konu pek kalmayacak gibi :wink:

benim iphone4 16GB... 4S değil... yurtdısından alınma ve pasaporta kayıtlı... 15 ay oldu alalı.... yılbasında burdaki kurt telefonculara sordum en düşüğü 800TL dedi.. satmadım... 4S ve 32 GB 600TL... şaşırtıcı...

sunny' Alıntı:
Arkadaşla Iphone için anlaştık. Telefonun özelliklerini sorduğumda özelliklerinden anlamadığını belirtti. Tamam dedim, Sanalpazara koy linki at hemen alayım dedim. Linki verince ödemeyi yaptım hemen. Sonra bu tür sistemlerden anlamadığını ve iptal olduğunu söyledi. Ardından birkaç kez alışveriş yaptığını ve kazık yediğini söyledi. Ve yine ardından ne hikmetse Sanalpazarın dolandırıcı olduğunu, ürünü alıp almamış gibi gösterildiğini söyledi. Sonra tutturdu sen bana para yolla ben kargolarım demeye. Kendisine iletişim bilgilerimi verdim, telefonumu verdim aramadı, kendi iletişim bilgilerini de paylaşmadı. Kimseye güvenmeyen birisine güvenmemi istemesi de enteresandı.

Gittigidiyor, Sanalpazar, Donanımhaber sitelerinden yaptığım ticarete baktım 20.000 lirayı devirmişim, ilk defa böyle kararsız (hala iyi niyetle kararsız olduğunu düşünmek istiyorum) biriyle karşılaşıyorum. Alışveriş konusunda uzak durmanızı tavsiye ederim.

Hakikaten nicki gibi orjinalmiş arkadaş :verymad: teşekkürler hocam uyarın için.

saygılar

Rusyadan gelen bir telefonu Türkiye de hangi firma garanti adı altında ücretsiz tamir eder ki zaten? Türkiye de Apple Store yok ki?

kafkas' Alıntı:
sunny' Alıntı:

Hakikaten nicki gibi orjinalmiş arkadaş :verymad: teşekkürler hocam uyarın için.

saygılar
Eğer durum böyle ise @orjinal nasıl bir cevap vereceğini merak ediyoruz.

geçen gün bir öğrencim 2100 e iphone 5 almış..

çöpe atılmış para gibi gördüm..

dış ticaret açığı olmasında ne yapsın.

kapatmak için 3 kamyon domates satarız artık..

Bana atilan PM

hugo4545' Alıntı:
Konu: İkinci El Telefon Almak İsteyanlere 0 hükmünde telefon

cyln' Alıntı:
benim iphone4 16GB... 4S değil... yurtdısından alınma ve pasaporta kayıtlı... 15 ay oldu alalı.... yılbasında burdaki kurt telefonculara sordum en düşüğü 800TL dedi.. satmadım... 4S ve 32 GB 600TL... şaşırtıcı...

4s değil 4 hocam. kırılmamış. Kırdırma olayının maliyeti 500+100+150 (kırdırma, vergi, pasaport) toplasan yeni şphone parasına geliyor. Ben elden çıkardım.

benimde pmlerime cevap gelmiyor :)))) arkadaşlar bizleri dolandırmayı düşünüyor galiba :))))

valla pm göndermemiştim. yukarıdaki yorumumu yaptım kendi bana pm göndermişti...
ilanı veren orjinal
pm gonderen hugo45

BBNET
Geri