omd' Alıntı:Sosyoloji seçenler kimler?
omd' Alıntı:Ben seçtim yarın kayıt yaptırmaya il merkezine gidicem![]()
öğlen çıktım kurstan gittim Aöf bürosuna, akşam 5.5 oldu sıra gelmedi banakarinca_52' Alıntı:omd' Alıntı:Ben seçtim yarın kayıt yaptırmaya il merkezine gidicem![]()
bende yaptım bugün![]()
omd' Alıntı:öğlen çıktım kurstan gittim Aöf bürosuna, akşam 5.5 oldu sıra gelmedi banakarinca_52' Alıntı:omd' Alıntı:Ben seçtim yarın kayıt yaptırmaya il merkezine gidicem![]()
bende yaptım bugün![]()
mazeretli kayda kaldık artık. Çarşamba tekrar gidicem.
Bugün gittim yorgunluktan bittim vallahi. İki gün üstüste gidememkarinca_52' Alıntı:mazerete 1 gün daha var yarın son ... sonra mazeret ...19 a kadar mazaretsiz yapıyorlar bugün öyle diyorlardı
omd' Alıntı:Bugün gittim yorgunluktan bittim vallahi. İki gün üstüste gidememkarinca_52' Alıntı:mazerete 1 gün daha var yarın son ... sonra mazeret ...19 a kadar mazaretsiz yapıyorlar bugün öyle diyorlardıÇarşamba gidicem artık. Bürodakiler mazeret konusunda sıkıntı çıkarmayız dediler
Ona güveniyorum.
ikinci sınıftan sonra 30 kredi onlar veriyomuş, üstüne de 15 kredi bizim alma hakkımız varmış. Bu hesapla 2 ve 3. sınıfta +15 leri alıp başarıyla geçersek 3. sınıf sonunda mezun oluruzkarinca_52' Alıntı:ben yaptım bugün kaydı ...hadi bekliyorum seni![]()
üstten dersde almak lazım ya 6 ders az geldi![]()
omd' Alıntı:ikinci sınıftan sonra 30 kredi onlar veriyomuş, üstüne de 15 kredi bizim alma hakkımız varmış. Bu hesapla 2 ve 3. sınıfta +15 leri alıp başarıyla geçersek 3. sınıf sonunda mezun oluruz .Yönetime baskı yapalım bize bir Sosyolog BTCiler bölümü açsınlar bencekarinca_52' Alıntı:ben yaptım bugün kaydı ...hadi bekliyorum seni
üstten dersde almak lazım ya 6 ders az geldi![]()
![]()
benim doktor olan kardeşim de işletme (sağlık kurumları işletmeciliği) gibi bir bölüm okumak istiyor, dediğine göre ileride başhekimlikte avantajı oluyormuş, meslekleriyle ilgili bir artısı vardır. yoksa ne işi var doktorun adalet ya da hukuk bölümünde...EynelMefer' Alıntı:şook, büroda ki müdür, seninki yine değer, olur, anlarımda... birçok doktor geldi adalet bölümüne kayıt yaptırdı, anlamadım ki neden? dedi...
brcdmr' Alıntı:bende adalete kayıt yaptırdım.