İkili Öğretim yapan ortaokuldan bt reh. öğr. başvurma?

Kodla Büyü

redeemthepast

Seçkin Üye
Seçkin Üye
Arkadaşlar ben bir soru sormak istiyorum. bilindiği gibi artık bt rehber öğretmenliği Fatih projesi olmayan okullara yapılmıyor. Ben şu an ikili öğretim yapan bir okulda kadroluyum. Ders saati 32 olarak görülüyor. Ben başka bir okula BT rehber öğretmenlik isteyemez miyim? Böyle bir durumda benim derslerime kim girer? Okulda tek öğretmenim.

İsteyebilirsiniz hocam. Bir sorun olmaz. Özellikle liselerde acik varsa daha iyi olur. Okulunda 15 saat girersin geri kalan ders yükünu idare halleder meraklanma.

redeemthepast' Alıntı:
Arkadaşlar ben bir soru sormak istiyorum. bilindiği gibi artık bt rehber öğretmenliği Fatih projesi olmayan okullara yapılmıyor. Ben şu an ikili öğretim yapan bir okulda kadroluyum. Ders saati 32 olarak görülüyor. Ben başka bir okula BT rehber öğretmenlik isteyemez miyim? Böyle bir durumda benim derslerime kim girer? Okulda tek öğretmenim.

ders saati 26 dan fazla olanlara bt rehber öğretmenliği verilmiyor hocam

İyiymiş, benim de okulda 12 saat dersim var, o derslere başkası girsin ben de tüm hafta bt rehberliği yapayım, tam ek ders alayım. (Mantıklı mı bu yani?)

Re: Ynt: İkili Öğretim yapan ortaokuldan bt reh. öğr. başvurma?

Hocam 32 saat ders için 1 norm garip geldi, 15 16 saatle norm fazlası olan cok arkadaş var

redeemthepast' Alıntı:
derslerin kimseye verilmez, 32 saat dersine girip birde btr yapmak zorunda kalırsın, pek akıl karı değil.

alwaysonline' Alıntı:
İsteyebilirsiniz hocam. Bir sorun olmaz. Özellikle liselerde acik varsa daha iyi olur. Okulunda 15 saat girersin geri kalan ders yükünu idare halleder meraklanma.
bilmiyorsanız susun hocam insanları yanlış yönlendirmeyin.

hocam yönetmelik derki; bt rehber öğretmeni olacak arkadaş okulunda kendisine ait olan (sizin için max 30 saat oluyor) ders yükünü yerine getirdikten sonra bt rehber öğretmenlik görevini yerine getirir. o yüzden bt rehber öğretmenlik görevi almanız zararınıza zaten çünkü
30 saat bty dersi +sınıf rehberliği haftalık 20 saat ek ders eder.diğer türlü 18 alırsın.

ha ben derse girmemek için bu soruyu sordum yukarda yazdıklarınızı biliyorum zaten diyorsanız.bt görevlendirme yönetmeliğini okuyan idareceniz ben ollsam sana 30 saat veriyorum yine git btr lik yap istiyorsan dese haksız olmaz.yönetmelikten bu rahatlıkla çıkartılabilir.zaten bu sitedede biyerde okumuştum ama şimdi hatırlayamadım.28 saat dersi olan vatandaşa btr görevi verilmiyor yazmıştı bir tane il mem

hastasıyız dede' Alıntı:
sert_hard' Alıntı:
Hocam 32 saat ders için 1 norm garip geldi, 15 16 saatle norm fazlası olan cok arkadaş var
36 saate kadar norm 1 dir.

30 saate 1 norm verilirdi hocam, 31-60 olursa 2 ye çıkardı.
internete girmeyeli 2 gün oldu, yönetmelik mi değişti :?: diyecektim ki ortaokullarda sınıf ders saatleri 36 ya çıktığı için 36 ya mı yükseldi acaba?

hgx2' Alıntı:
hastasıyız dede' Alıntı:
sert_hard' Alıntı:
36 saate kadar norm 1 dir.

30 saate 1 norm verilirdi hocam, 31-60 olursa 2 ye çıkardı.
internete girmeyeli 2 gün oldu, yönetmelik mi değişti :?: diyecektim ki ortaokullarda sınıf ders saatleri 36 ya çıktığı için 36 ya mı yükseldi acaba?
yönetmelik değişmedi hocam ilk öğretmen 21 saat derse girmek zorunda ikinci öğretmende 21in üstüne en az 15 saat ders olursa istenebilir.
21+15=36
35 saate 2. öğretmeni isteyemez idare.

isteyen de görevlendirilen de oluyor ama hangi akla hizmet 32 saat dersi olan öğretmeni görevlendirir, veli, o öğretmeni okuldan çekilen müdür nasıl ortalığı yıkmaz izin veriri onu bilemiyorum

32 saate iki norm verilebilyor. Geldiğim okulda da öyle oldu. 30 saate ikinci norm olmuştu. Bilgi almak için sormuştum. Şu niyet bu niyet yok. Yine de açık bir norm var okulumda.

Kara Kule 61' Alıntı:
norm kadro yönetmeliği madde 18:
6-31 saate 1
31-42 saate 2

evet yönetmelik bu şekilde ama kendi okulumda bir oyunla norm fazlası oldum. sonradan baskıyla müdür dersi 32 saat yapıp tekrar normu 2 diye düzeltti. bu sefer de il milli eğitim onaylamadı. norm şuan yine 1.

BBNET
Geri