İHTİYAÇTAN SATILIK COROLLA 1,6 TERRA SEDAN

Kodla Büyü

formator3418

Site Gezgini
mrb arkadaşlar. çok sevdiğim aracımı ihtiyaçtan dolayı satıyorum. ilgilenmek isteyen arkadaşların bilgisine... teşekkür ederim.

alana da satana da hayırlı olsun şimdiden. aracınız temiz duruyo gerçekten. bu yaşta bu km araç zor bulunur. orjinal km olmasıda yüksek çünkü direksiyon simidi çok temiz.

km iyi, ama tüp masrafıda ayrıca 1000 tl
ihtiyaçtan satıyorum diyorsun, ama ederinden epey fazla(en az 2000) fiyat söylemişsin. umarım bu fiyata satarsın

2004 ün gideri 24.000 hocam hadi temiz 25.000 olsun fiyat biraz yüksek gerçekten umarım satarsın istediğine hayırlı satışlar...

Bu araba satılır..Hem de nasıl satılır...arkadaşa sorsak günde 20 adam arıyordur...
Çünkü o Toyota Corolla:) dünyanın en çok tutulan arabası!

Aynısının Sol'ü var bende ama 160.000 kilometre yaptık...corollanın 2004 model olup 30.000 de olanını ilk defa görüyorum kolay gelsin!

Hocam fiyatı çok yüksek yazmışsınız. Bende Corolla Sol (Japon Yapımı 8 Airbagli) model var. ben bile bu kada düşünmedim açıkçası :) Yinede alanada satanada hayırlı olsun .

Arkadaslar 2004 olup 30 binde falan olani gormedim diye imali konusan arkadaslar bu forumda tutup yalan soyleyecek insanlari kandiracak bir halim yok. Saygilar.

hocam benim anlamadığım plakayı niye gizliyorsunuz
bir sıkıntısı mı var
acil diyorsun ve plakayı gizlemişsin
ama araba güzel duruyor

2004 olupta 30000 görmedim diyen arkadaş zor bulunur anlamında söyledi muhtemelen, yanlış anladınız arkadaşı.
bende görmedim duymadım, bu yalan söylüyorsunuz anlamına gelmez.
arabam olmasa kesinlikle düşünürdüm.

BBNET
Geri