İdefix Güvenilir mi?

Kodla Büyü

Aronex

Üye
Arkadaşlar hepinize merhaba bir konuda görüşünüze ihtiyacım var. İdefix sitesinden Samsung Tab S10 Ultra almak istiyorum piyasaya göre 6-7 bin TL daha ucuz ne diyorsunuz daha önce yüksek bir fiyata ürün alan oldu mu? sorun çıktı mı? çıktıysa nasıl çözüldü?

Idefix güvenilir ancak, o da diğerleri gibi artık bir pazar yeri. Satıcı profili, yorumu, puanı önem arz ediyor.

Bu tür pazaryeri sitlerinde satıcıları araştırmak lazım.
Şahsen elektronik cihazlarda, pazyeri satıcılarının tanınmış şirketlerden olmasına dikkat ederim.

Arkadaşlar hepinize merhaba bir konuda görüşünüze ihtiyacım var. İdefix sitesinden Samsung Tab S10 Ultra almak istiyorum piyasaya göre 6-7 bin TL daha ucuz ne diyorsunuz daha önce yüksek bir fiyata ürün alan oldu mu? sorun çıktı mı? çıktıysa nasıl çözüldü?
Güvenilir derken kastınız para transferi vb ise ATM, post cihazları bile güvenilir değil artık. Ancak satıcı profili ise siz karar vereceksiniz. Elektronik bence eşittir para miktarı. Ucuz olan elektronik almıyorum. Özellikle akıllı telefon, bilgisayar ve tablet alacağım zaman kurumsal satıcılara yöneliyorum ve gidip kendim alıyorum. 6-7 bin artık 2 market alışverişi bir sorunla karşılaşırsanız daha fazlasını verirsiniz bir de dikiş tutmaz artık o cihaz. Yine de siz bilirsiniz alacağınız cihazı güle güle kullanırsınız umarım.

ilksms
Geri