İdarenin MEBBİS in de görünmüyor onay

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan bahhele
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kodla Büyü

bahhele

Üye
Hizmet içi Eğitim için başvurdum ama bir türlü okul onay veremiyor.Anlayan biri yardım edebilirmi? Onay bekleyen liste geliyor ama hiç bi şekilde onay verilecek yer die bişey aktif değil.listelerin üzerine tıklayıncada link vermiyor herhangi bi şekilde aktif değil.Yardım edebilirmi birileri neden oladuğuna dair bunun? ya da açılmadımı daha?

durum bu yani

Ekli dosyalar

• adsız.JPG
    adsız.JPG
    39.4 KB · Görüntüleme: 1,394
Hocam bende de aynı durum var.Başvuru yaptım sistemde başvurum var ama kurum onaylayacak ama onaylanacak kur onlarda görünmüyor. neden anlamadım.yarın da son kurum onayı için.

bahhele hocam bu ekrandayken üst taraftaki faaliyet adını seçip tekrar listeleme tuşuna basın. sorununuz çözülecektir.

kisnorbo' Alıntı:
bahhele hocam bu ekrandayken üst taraftaki faaliyet adını seçip tekrar listeleme tuşuna basın. sorununuz çözülecektir.

hocam dediğinizi yapıyorum ama sadece yazdır kısmı aktif..onay die bişey yok

kplnmhmt' Alıntı:
hocam başka bir okulda ve kurumda görevlendirilmiş seniz o kurumun mebbisinde çıkar çıkar

nasıl yani? herhangi bi yerde görevlendirmem yok bu arada

aynı durum bendede var 2014000067 Eğitimde FATİH Projesi (Teknoloji Kullanımı) Kursu başvurdum okulun mebbisinde görünmüyor. sizin sorununuz çözüldümü

Kadrolu olduğunuz okulun mebbisinde çıkmıyor ise görevlendirldiğiniz okulun mebbisinde çıkabilir..
Eskiden görevlendirildiğiniz okulda da çıkabilir. sistemden düşmüyorlar çünkü.

hocam kadromun bulunduğu okula görevlendirildim. Başvurularım geçmişte katıldığım eğitimlerim falan görünüyor ama onay yeri açılmıyor. 29 u da kurum son onay.

Aynı sorun bende de oldu , btr olarak başka okula görevlendirilenler görevlendirildikleri okullardan onay alıyorlarmış. Diikat edin kurslarınızın gününü geçirmeyin.

bu nası saçma bi sistem yaw.kadromun olduğu yönetim onaylayamıyo teeee gidip görevlendirildiğim okulun yönetimi onaylıyo :shock:

şaka gibi

bahhele' Alıntı:
Hizmet içi Eğitim için başvurdum ama bir türlü okul onay veremiyor.Anlayan biri yardım edebilirmi? Onay bekleyen liste geliyor ama hiç bi şekilde onay verilecek yer die bişey aktif değil.listelerin üzerine tıklayıncada link vermiyor herhangi bi şekilde aktif değil.Yardım edebilirmi birileri neden oladuğuna dair bunun? ya da açılmadımı daha?

durum bu yani

hocam yanlış hatırlamıyorsam bu eğitimlere son başvuru tarifi 22 ocak dı. okul, ilçe ve ilin onay verme zamanları çoktan geçmiştir hocam o yüzden okulun onay verme butonu pasifdir hocam.

pardon tarihe bakmamışım hocam :mrgreen: hocam mebbiste görevlendirilmeniz gözüküyorsa o yüzden görevlendirildiğiniz okul onaylayabilir...

BBNET
Geri