MehmetF4tih' Alıntı:Nod32 hem kasma yapmaz hem de kullanışlı ve devlet kurumları için ideal.
hasari' Alıntı:AVG free indirip kullanın. İdareciler kendilerine kıyak geçmesin.![]()
hasari' Alıntı:AVG free indirip kullanın. İdareciler kendilerine kıyak geçmesin.![]()
zodiac' Alıntı:MehmetF4tih' Alıntı:Nod32 hem kasma yapmaz hem de kullanışlı ve devlet kurumları için ideal.
cevabınız için çok teşekkürler hocam, nereden alabiliriz tavsiyeniz var mı? çünkü fiyatlar çok değişiyor bildiğim kadarıyla
Evet pahalılar çeşitli kampanyalarla ucuzda bulunuyor ama...Okulda Anti-Virüsten daha öncelikli ihtiyaçlar vardır. Eğer senin sııfın başka ihtiyaçlar varsa bence parayı onlardan kopar kendi sınıfına harca. Onlarada AVG,Avira veya Avast kur. Eğer lisanslı ürünlerse ki tahminime göre öyledir Microsoft Security Essentials kur. Lisans alsanız dahi lisanslar seneliktir seneye tekrar almak zorunda kalırsınız.zodiac' Alıntı:hasari' Alıntı:AVG free indirip kullanın. İdareciler kendilerine kıyak geçmesin.![]()
hocam çok haklısınız ancak PC'ler çok yeni ve hızlılar, idareciler makinelerini pek kullanmayı da bilmiyorlar. Kaspersky ve Nod32 baktım fiyatlar 70tldan başlıyor, gerçekten bu kadar pahalı mı?
sert_hard' Alıntı:hasari' Alıntı:AVG free indirip kullanın. İdareciler kendilerine kıyak geçmesin.![]()
+1
Bilgi:turkishromeo' Alıntı:hocam ttnet in verdiği ücretsiz antivirüsü kullanın macefea internet security ttnete üye olun muhtemelen 3 tane lisans hakkı verir
hasari' Alıntı:Bitdefender İnternet Security yükledim bir kaç gündür test ediyorum. Çok sağlam anti-virüsmüş.
Arayüz o kadarda zor gelmiyor, hatta bana basit bile geldi yakaladığı virüslerin detaylarını olaylar linkinde bakıp detayları görebiliyorsun. Yakaladığı sayıyıda yanında kırmızı ile belertiyor. Belkide sürümler farklıdır son sürümü kullanıyorum arayüz Türkçe.s_kajmeran' Alıntı:hasari' Alıntı:Bitdefender İnternet Security yükledim bir kaç gündür test ediyorum. Çok sağlam anti-virüsmüş.
Bende denedim arayüzü, kullanımı sıkıı geliyor bana... Hiç bir programda Avast veya MSE keyfi almıyorum... Comodo'da testlerde iyi çıkıyor, onu kullanayım dedim, aman tanrım onu yapan adam hiç mi bunu kullanacak kişileri düşünmemiş...
Bitdefender için geçenlerde Almanyada bir sitede kampanya vardı 1 yıl ücretsizdi, oradan aldım ama Arayüzü, kullanım kolaylıkları beni caydırıyor...
Hocam Türkçesini kurdumhasari' Alıntı:Arayüz o kadarda zor gelmiyor, hatta bana basit bile geldi yakaladığı virüslerin detaylarını olaylar linkinde bakıp detayları görebiliyorsun. Yakaladığı sayıyıda yanında kırmızı ile belertiyor. Belkide sürümler farklıdır son sürümü kullanıyorum arayüz Türkçe.s_kajmeran' Alıntı:hasari' Alıntı:Bitdefender İnternet Security yükledim bir kaç gündür test ediyorum. Çok sağlam anti-virüsmüş.
Bende denedim arayüzü, kullanımı sıkıı geliyor bana... Hiç bir programda Avast veya MSE keyfi almıyorum... Comodo'da testlerde iyi çıkıyor, onu kullanayım dedim, aman tanrım onu yapan adam hiç mi bunu kullanacak kişileri düşünmemiş...
Bitdefender için geçenlerde Almanyada bir sitede kampanya vardı 1 yıl ücretsizdi, oradan aldım ama Arayüzü, kullanım kolaylıkları beni caydırıyor...![]()
s_kajmeran' Alıntı:Hocam Türkçesini kurdumAvast'tan ayrılmak evlat acısı gibi koydu ama artık... Neyse deneyeyim yine 1-2 hafta bakalım, heveslendirdiniz yeniden
![]()
deep freeze + usb disk security anlarımda, deep freeze varken avira yada herhangi bir AV gereksiz gibi.halk' Alıntı:deep freeze + usb disk security + avira personal
AlimertX' Alıntı:Microsoft Essential fazlasıyla yeter... hem de ücretsiz... Şimdiye kadar hiç pişman olmadım..