İDARİ KADRO BOŞ ÇIKIYOR?

Kodla Büyü
bende de aynı .... her şey doğru beyaz bir sayfa çıkıyor tıklayınca sistemden sanırım

Arkadaşlar sayfayı oluşturduktan sonra menü kısmından bağlantılarını eklemeniz gerekiyor. Bağlantılarınızı kontrol edin

chrome'da da çıkıyor fakat beklemek gerekiyor sanırım. Ben akşam yaptım o kadar uğraştım yinede çıkmadı şimdi siteye baktım çıkıyor.

Arkadaşlar site derlemeyi biraz geç yapıyor siz normal yapın bir süre sonra işliyor...Tabi bu süre biraz değişebiliyor...bir sıkıntı yok yani..

Sorunun çözümünü buldum.
İçerik/İdari kadroda
Müdürü ekledikten sonra
sol tarafta 4 simgeden boş beyaz sayfa şeklinde olana(üstüne gelince idareci birim eşleştirme yazıyor) tıklayıp okul müdürü seçeneğini seçin.

bende de aynı sorun var. yine yaptılar yapacaklarını.. ellerine bulaştırdılar.

arkadaşlar chrome,firefox ev İE bu üc tarayıcıyı da imkan varsa güncel olarak kurun.ve tavsiyem firefox ile çalışın bende sıkıntı cektim firefoxu kullanınca hiç bir sorun yaşamadım.ie9 kullanamıyorum işletim sistemim izin vermiyor ie8 dede görüntülenmeyen içerikler var ama chrome ve firefox özellikle firefox...

Bende aynı sorunu yaşıyorum firefox da da kopyala yapıştır yapamıyoruz. İçerikleri kopyala yapıştır diyemiyorum. Valla napıcam şaşırdım yahu..

BBNET
Geri