İşletim sistemiyle ilgili

Kodla Büyü

hardeniz

Aktif Üye
arkadaşlar bilgisayar işletim sistemi yüklüyorum. yükleme bitiyor. sürücüleri de yüklüyorum.

Son düzenleme:
eridim hocamın dediği gibi otomatik sürücü bulmak yerine sürücülerin orjinal sitesinden son sürümleri indirip kurun.

Eğer iki adet slotta ram bellek takılı ise birini çıkararak kurulum yapın. Bu tip sorunlar ram bellekten kaynaklanabiliyor.

Güvenli modda açılınca Aygıt yöneticisinde girip Görüntü bağdaştırıcısını genişletip Ekran kartına sağ tıklayarak Devre Dışı Bırak ı seçin üzerine çarpı işareti gelecektir. Bu işlemden sonra normal modda açmayı deneyin. Açılır ise ekran kartınızın sürücüsünde ya da donanımında bir sorun vardır. Daha eski sürüm bir sürücü yazılımı ile deneyin .

Merhaba;

Az evvel uzun uzun yazmıştım aklıma gelenleri şimdi kısaca değineceğim

Ekran kartı ile ilgili bir sorun olabilir. Açılışta F8 e tıklayın ekran kartı modu ile açın sisteminizi eğer ki açabiliyorsanız çözünürlük ayarlarını düşürün normal açılışı deneyin olmazsa aşağıdakileri sırasıyla uygulayınız.

- Formatı yavaş biçimlendirme ile gerçekleştirin
- Sistemi kurduktan sonra hemen bir geri yükleme noktası oluşturun
- Chipset i yükleyin ve sistemi yeniden başlatın
- Bir Yükleme noktası daha oluşturun
- Ekran kartını yükleyin yeniden başlatın , ses kartını yükleyin yeniden başlatın
- Diğer driverlarda yeniden başlat der ise yeniden başlatın
-Update kısmına geldiğinizde bir yükleme noktası daha alınız.
- Yüklemelerden sonra eğerki yeniden başlat derse bu işlemi gerçekleştriniz
- 3. parti yazılımlar tetikliyor olabilir. Önemli gördüklerinizden önce yükleme noktası alın

------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Özellikle dikkkat ediniz
- Yavaş biçimlendirmeye
- İlk sistem kuruluşunda , chipset yüklemesinden sonra, windows güncellemelerinden önce geri yükleme noktası almaya ( diğerlerinde isterseniz almayabilirsiniz). Yükleme noktası sizi herhangi bir sorunda sizi tekrar format atmanızı yüksek oranda önler
- Yukarıdakiler çözüm olmaz ise; Diskinizi taratın ona göre devam edin
- Kalan problemlerde Farklı işletim sistemi cdsi kullanımı, katılımsız cd ile format atma, harici fax modem kartı, diğer donanımlar. İyi çalışmalar.

BBNET
Geri