09burakhan
Üye
Öncelikle belirteyim ben lise 1 öğrencisiyim.Bir öğretmen değilim.  200 lira para biriktirip bir işlemci ya da sabit disk almak istiyorum pc hızını hangisi daha çok etkiler?Şu anda kullandığım işlemci çok eski bir işlemci olan Celeron D (d çift çekirdek belirtmiyor.) 74,5  gb lık bir de sabit disk var.
 200 lira para biriktirip bir işlemci ya da sabit disk almak istiyorum pc hızını hangisi daha çok etkiler?Şu anda kullandığım işlemci çok eski bir işlemci olan Celeron D (d çift çekirdek belirtmiyor.) 74,5  gb lık bir de sabit disk var.

200 lira para biriktirip bir işlemci ya da sabit disk almak istiyorum pc hızını hangisi daha çok etkiler?Şu anda kullandığım işlemci çok eski bir işlemci olan Celeron D (d çift çekirdek belirtmiyor.) 74,5  gb lık bir de sabit disk var.