hesabıma girdiğimde hesaptaki paramdan 2. dönem hesap işletim ücreti adı altında 44.23 tl ve 2.23 tl olmak üzere 2 ayrı ücret kesilmiş bilgisi olan varmı nerden çıktı şimdi bu?
bilogrt38' Alıntı:müşteri hizmetlerini aramanız lazım hocam.
İşbankası Müşteri Hizmetleri: 08507240724
hocam bu kredi kartı aidati değil kartımdan çekilmemiş yani hesabımdan çekilmiş karta geleni bende iptal ettirmiştim sizinkidemi hesaptan çekilmiştialemdar' Alıntı:hocam 2005 yılından beri iş bankasının kredi kartını kullanıyorum.
şubeye gidiyorum, otomatik ödeme talimatımın olduğunu söylüyorum. zorluk çıkarmıyorlar.
şubeyle görüşün dediler bi dahamı arasam konuştuğum kişi erkekti birde bayan deneyelims_kajmeran' Alıntı:Hocam aradım ve geri iadesini talep ettim. Bizlere daha iyi hizmet vermek içinmiş (!). Arayan müşterilerine geri ödemeyi yapıyorlarmış, yine kesinti olunca eğer istemezsem yine aramam gerekiyormuş...
Hiç bir sorun çıkarmıyorlar...
İletişim : http://www.isbank.com.tr/content/TR/Biz ... 4-364.aspx
ZİRAAT BANKASI MERKEZ ŞUBE MÜDÜRLÜĞÜ’NE
SİVAS
Bankanızın **** **** **** **** nolu bankamatik kartına sahibim ve ************* numaralı banka hesabının kullanıcısıyım. Bankanız tarafından hiçbir hizmet karşılığı olmaksızın, hesap işletim ücreti bedeli olarak 23/10/2012 tarihinde HESAP ISLETIM UCRETI adı altında 100 TL (yüzlira) şahsımdan tahsil edilmiş, hesabımdan düşülmüştür.
4822 sayılı kanun ile değişik 4077 sayılı tüketicinin korunması hakkında kanun’un “sözleşmedeki haksız şartlar” başlıklı 6. maddesine göre bankanızın almış olduğu bu hesap işletim ücreti, herhangi bir hizmet karşılığı olmadığından ve de söz konusu sözleşme şartı önceden hazırlanmış, özellikle standart sözleşmede yer alması nedeniyle içeriğine etki edilemeyip; müzakere edilemediğinden haksız bir şarttır. Her türlü sözleşmede yer alan haksız şartlar tüketici için bağlayıcı değildir. Bu sebeple haksız bir şart içeren sözleşmeler geçersizdir.
Yukarıda açıklanan nedenlerle hakkaniyet ve mevcut yasal düzenlemeler çerçevesinde bankanız tarafından şahsıma ait hesaptan kesilerek tahsil edilen 100 TL (yüzlira) hesap işletim ücreti bedelinin ve daha önce yine aynı nedenle kesilmiş olan geçmiş dönemlere ait hesap işletim ücreti bedellerinin, diğer haklarım saklı kalmak kaydı ile, en geç 7(yedi) gün içerisinde tarafıma iade edilmesini; bundan sonra da bahse konu hesap işletim ücretinin alınmamasını, aksi takdirde hem banka hesabımı kapattıracağımı hem de hakkınızda her türlü yasal yollara başvuracağımı ihtaren bildiririm.TARİH
İMZA
Ad ve Soyad
TC Kimlik No:
Adres :
Cep :
hocam ben gittim şubeye dilekçe yazdırdılar geri iade etmeleri için bendeyazdım tabi 2 tane de otomatik ödeme gerekiyomuş sizde dilekçe yazın şubenize gidipzzh' Alıntı:Arkadaşlar benimde vadesiz hesabımdan 1 adet otomatik ödeme olmasına rağmen kesmişler.Şimdi aradım 2 adet otomatik hesabı gerekiyor dedi tamam vereyim dedim bundan sonraki kesintiler için geçerli olur kesileni geri alamazsınız dedi tepki verip kapattım ne yapmamı öneriyorsunuz?