İçişleri bakanından şaşırtan hareket :)

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan tamer
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kodla Büyü

tamer

Süper Üye
Süper Üye
Seçkin Üye

Ekli dosyalar

• 22211_6756_15042012_9.jpg
    22211_6756_15042012_9.jpg
    38.7 KB · Görüntüleme: 1,551
İçişleri Bakanı Şahin, 5 TEDAŞ işçisinin öldüğü yerde incelemelere gittiği sırada yaptığı hareketle şaşırttı.Aşkale'den sonra Pasinler'e geçen İçişleri Bakanı İdris Naim Şahin'e kaymakamlık önünde 60 yaşındaki Mustafa Boğaçayır "Sayın bakanım, senin geldiğine çok sevindim" dedi. Şahin'in cevabı, "Yok ya. Nerden bileyim sevindiğini? Hadi bir takla at ya da oyna bir göreyim. Çal bakayım davulcu" oldu.

işçilerin ölümü için gidilen yerde davul zurrna bu nasıl iş bakadana adamdan takla atmasını istiyor. aceba kendisi başbakanı sevdiği için mi bu kadar takla atıyor

Biri 15 kişinin öldüğü çaycuma köprüsüne gider sonra 40km ötede zonguldakda davul zurna çaldırır, para yapıştırır, öteki amcayı oynatır, biri aylarca cesetlerine ulaşılamayan madenciler için güzel öldüler der, bu nasıl müslümanlık arkadaş. Ölüye saygınız yok, bari acılı ailelerine saygınız olsun.

Halk adamı... Bravo... :(

Allah vefat edenlerin ailelerine sabır versin... Milli bayram ilan edilseymiş keşke...

İşte evet evet diyerek başa getirdiğiniz hanzolar!!! Bunu o takla atan, dansöz gibi kıvıran o amca da, daha takla atmayıp şerefini ayaklar altına almamış ama eninde sonunda bu hale düşecek olan partizanlar da fazlasıyla hakediyor. Daha neler göreceğiz kimbilir...

Yakışır. Halkın seçtiği bakanın, halka böyle muamele yapması yakışır.

Ben hiç şaşırmadım, daha kötülerini daha önce defalarca gördük.
Öğretmenlerin şahsiyetine dil uzatanların ve beraber oldukları kişilerin bu hallerini gördükçe içim acıyor :(

Allah ölen işçilerin ailelerine sabır versin.

Yani ben de İdris Naim Şahin olsam 'seni gördüğüme çok sevindim' diyen birine inanmakta güçlük çekerdim, 'acaba dalga mı geçiyor?' diye içten içe bir şüphe olurdu... *
*alıntı
İyi ki mizah denilen bir şey var yoksa bu adamlar çekilmez... Ama layık olduğumuz şekilde oynatıldığımız, pardon yönetildiğimiz kesin...

bakanın bu konuşmasına karşılık verecek yürekli insan lazım kalkıyor 60 yaşındaki kişide oynuyor karşısında sevindiğini göstermek için. Ölen ölmüş onları düşünen mi var herkes kendi derdinde kazma gitti sapına uğurlar olsun havasında herkes. Bizi daha çok kandırır bu insanlar 2 torba kömür veriyor ya bide herkesten çok müslümanlar durmak yok yola devam :x

mallığı tescilllenmiş bir şahsiyet. hiç bu kadarını bekliyordum doğrusu...

Görün ey oy verenler, bende dahil. bu nasıl bir ....... ney oladuğuna bire karar veremedim. ya olamaz ya. bidaha töbe. şaka diyin ya.

orada 5 tane insan can vermiş. hemde amirlerinin sorumsuzluğundan. bunu telafi edeceklerine , davul çalınıyor. bu da yetmiyormuş gibi yaşlı adamı oynatmaya çalışıyor. hiç olmadı bu. :-1:

İşte bunlar bizi yönetiyor. Bunu yapan bakan. Yani başbakanın bir numaralı adamlarından. Böyle adamı olanın kendisi nasıl olur varın siz hesaplayın. Yetmez ama evet, durmak yoooooooggggg.... Sen Türkiye'sin büyük oyna!!!

"yok ya! nerden bileyim sevindiğini hadi bi takla at" ne demek ya :)
Allahtan amca takla atmakta tereddüt edip duraksamışta, oynamasına fit olmuş bakan. Biz şikayet ediyoruz ama bu adamların bakmaması daha hayırlı.

Sayın bakanımı tebrik ederim ve başarılarının devamını dilerim. vatandaşın ağzının payını nasılda vermiş ama...

BBNET
Geri