öğretmenlere web tasarım kursu

Kodla Büyü

yeniceli

Aktif Üye
ii günler arkadaşlar. ben bu yıl yeni atandım ve okuldaki öğrtemne arkadaşlar web asrım hakınd bilgilenmek istiyo bitkaç arkadaş. hatır için yapayım diom ama öle çok bilgim yok. önce kendim biraz çalışıp onlara anlatayım die düşündüm. front page türkçe olduğu için ve arkadaşlar ilk olduğu için daha kolay olur dedim. bu konuda fikirleriniz neler. bide eğitim dersleri var mı ya da link varsa sevinirim

öğretmen sayısı 15 olursa halk eğitimde kursu aççabilirsin.
haftalık 10 saat.hem hatır alırsın hem de gönül..

hocam forumu araştırın bu konuda kurs planları var sonra halk eğitime başvuru yapıp okulunuzdaki öğretmenlere yönelik kurs açıp para kazanabilirsiniz. ama halk eğitim belli bir sayı istiyor sizden onuda göz önüne alın

yok hocam sadece göstermek için 3-4 öğretmen öylesine hem tecrübe olur. FRONT PAGE VE HTML EĞİTİM İÇİN DÖKUMAN VAR MI ACABA ELİNİZDE YA BİR LİNK. teşekkür ederim arkadaşlar

peki 15 kişi bulsak bu bulduğumuz öğretmenler halk eğitime ne kadar ücret ödeyecekler?

azaz' Alıntı:
peki 15 kişi bulsak bu bulduğumuz öğretmenler halk eğitime ne kadar ücret ödeyecekler?

halk eğitimin kurs ücretleri en son hatırladığım kadarıyla kaldırılmıştı. hiç bir ücret ödemelerine gerek yok bildiğim kadarıyla. ayrıca halk eğitim ile ortaklaşa hazırlayacağına okul idaresi ile konuş HİZMET İÇİ EĞİTİM olarak aç. hem ilsis kayıtlarına işlenir hemde kendi okuluna başlar diğer okullara da verebilirsin sonraki aşamalarda

BaRBaRYaN35' Alıntı:
azaz' Alıntı:

halk eğitimin kurs ücretleri en son hatırladığım kadarıyla kaldırılmıştı. hiç bir ücret ödemelerine gerek yok bildiğim kadarıyla. ayrıca halk eğitim ile ortaklaşa hazırlayacağına okul idaresi ile konuş HİZMET İÇİ EĞİTİM olarak aç. hem ilsis kayıtlarına işlenir hemde kendi okuluna başlar diğer okullara da verebilirsin sonraki aşamalarda

peki öğrencilere versek halk eğitim aracılığı ile web tasarım kursu öğrenciler ne kadar ücret verirler?

halk eğitim yönetmeliğine bak hocam. yeni yönetmelik çıktı mı bilmiyorum. benim bildiğim son yönetmelikte halk eğitim hiç bir kurstan ücret almayacak. alınan ücretlere bakarsanız karşılığında kurs ücreti makbuzu değil BAĞIŞ makbuzu kesiliyor.

sistem şöyle işliyor. başvuru sayısı çok olduğu için bağış yapmayana kurs çıkmıyor, bağış yapana kurs hemen çıkıyor. :D

o yüzden eğer yönetmelik değişmediyse hiç bir ücret ödemelerine gerek yok

BBNET
Geri