öğretmene başarı verılmesı

Kodla Büyü

2011bilgisayar

Aktif Üye
Arkadaşlar öğretmenlere verılen başarı belgesının öğretmenlere herhangı bır getırısı var mıdır? Önceden etkısı vardı da şimdı bır etkısı yok herhalde.

başarı ve üstün başarı belgeleri etkili müdür yardımıcılığı atamalarında

karinca_52' Alıntı:
başarı ve üstün başarı belgeleri etkili müdür yardımıcılığı atamalarında

Müdür yardımcılığı değil, müdür atamalarında. Müdür yardımcılığında sadece sınav puanı geçerli.

çalışırsan alamazsın hocam yağlama yıkama yandaşlama ya.. belki alabilirsin

bt öğretmeni türkçe öğretmeni hazırlar okul müdürü takdir alır seni tebrik bile eden olmaz bu işler böyle yapacak bir şey yok

Hocam bu tür belgeler çalışana verilmez. Okula veya öğrenciye faydanız olursa alamazsınız. Faydanız milli eğitim müdürlüğüne dokunursa belki.

gelecek' Alıntı:
Hocam bu tür belgeler çalışana verilmez. Okula veya öğrenciye faydanız olursa alamazsınız. Faydanız milli eğitim müdürlüğüne dokunursa belki.

Cok iyi tespit, alkisliyorum...

Cunku bizim Milli Egitim sistemimiz ogrenci degil yonetici eksenlidir!

Adaletsiz verilen takdirlerin altında imzası bulunanlar "Her Şeyi Takdir" edenden nasıl takdir alacaklar bakalım...

hocam ben sendıka üyesı degılım,çok şükür yalakalıkla da işim olmaz.müdüre doğruları söyledıgım için benı pek sevmez.ama geçenlerde bir öğrencımın başına bir olay geldı sahıp çıkıtıgım için kaymakam bey ilçe mıllı eğitim müdürüne emir vermış o öğretmenı ödüllendırın dıye.şube müdürü de benı aradı bugun size başarı belgesı verecegız belgenız geldı dıye.bu tarz belgeler kışiye özel oldugu için kımsenın haberı olmadan mı verılıyormuş

BBNET
Geri