öğretmen yüksekokulda kaç saat derse girebilir

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan bilo
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kodla Büyü

bilo

Seçkin Üye
Seçkin Üye
arkadaşlar 2.dönem için yüksekokulda ders teklifi geldi..acaba yönetmeliğe göre kaç saat derse girebiliriz..okulda 20 saat dersim var...acaba istediğim kadar girebilirmiyim..idareci arkadaşlar ve derse giren arkadaşlar cevap yazarsa sevinirm

10 saat gece 20 saat de gündüz limiti var diye biliyorum. Fazlasını alamıyorsun. Gece kesinde gündüz emin değilim. Benimde 21 saat dersim var. çarşamba ve cuma öğleye kadar derleri boşalttım mem.den yana bir sorun çıkmıyor. Eğer bt rehberliği varsa sorun olur ama zaman yetmez derse girmeye. Ayrıca alabildiğin kadar gece dersi almaya çalış hocam. Gündüz ücretinin yaklaşık 3,5 katı ders creti

Hocam ücret geç yatıyor, bir de uzaktan eğitim ayrı gece ayrı gündüz ayrı yattığı için tam ücreti bilemiyorum. Ama şunu söyliyim. 4 sa gece 8 sa gündüz haftalık giriyorum. 1200 civarı yatıyor aylık

ozgurel hocam
Ek ders yönetmeliğinin aşağıdaki maddesinde
MADDE 26- (1) Bu Karar kapsamında bulunan yönetici ve öğretmenlere, aslî görevlerini aksatmamak ve aylık karşılığı ders görevlerini tamamlamak kaydıyla; Bakanlığa bağlı okul ve kurumlarda, diğer kurumlara bağlı okullar ile yüksek öğretim kurumlarında, ücretleri görev aldıkları okul veya kurumca ödenmek üzere ek ders görevi verilebilir. Ancak, bu tür görevlendirmelerde verilecek ek ders görevi, kendi okullarında veya dengi okullarda haftada aylık ve ücret karşılığı okuttukları ek ders saati sayısı toplamını dolduranlar bakımından haftada 10 saati geçemez.

burda 10saati geçemez kısmını nasıl hallettiniz

Valla şimdi haberim oldu. :) Resmi yazışmaları yaptılar ben dersime girip çıkıyorum, bir sorun çıkmadı şu ana kadar. dediğim gibi okulda 21 saat ders var

zimmet çıkar dikkat edin ...alırken iyi ama geri vermek zor olur...bana 10 saat d,ye söylediler araştırıyorum

Ek ders sayısı toplamını dolduranlar bakımından 10 saati geçmez diyor. Benim okulda 18 saat ek dersim yok. Muhtemelen 18 saat + 10 saattir. Bu çerçevede sıkıntı görünmüyor. Ayrıca idare bu konulara hakimdir eğer böyle bir tereddüt olsaydı mutlaka haberim olurdu.

10 Saat açık ve nettir. 10 Saatten fazla tahakkuk ettirilen ücret tespit edilirse faiziyle birlikte geri alınır. M.Y.O. daki 10 saat ücretin TL karşılığı 30 saate bedeldir. Hayırlı ve uğurlu olsun. Allah devamını da nasip etsin. Hayırlı görevler Bilo Hocam.

Bu ek ders sayısı toplamını dolduranlar bakımından 10 saat olayı nerede geçiyor? Halk eğitim kursları da bu duruma dahil midir? Rehberlik yok, ek ders yok. Halk Eğitim kursu için hala 10 saat midir yoksa ek dersi dolduranlar bakımından mı maksimum 10 saat kavramı?

BBNET
Geri