öğrenci tabletleri pybs'de görünmüyor

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan karekedi
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kodla Büyü

karekedi

Seçkin Üye
Seçkin Üye
Arkadaşlar öğretmen tabletleri kabul alındıktan sonra sistemde görünüyordu seri numaraları falan. Öğrenci tabletlerinin seri nolarının listelerini çıkarayım dedim ama tabletler sistemde görünmüyor

Kimsenin okuluna gelmedi mi daha arkadaşlar? Kimse dağıtmadı mı henüz öğrencilere?

Benim görev yaptığım okula henüz gelmedi. Bende de benzer bir durum bir öğretmen için var. Aktivasyonu ben yaptım. Fakat PYBS'de gözükmüyor.

Ewt öğrenci tabletleri görünmüyor. Bundan dolayı öğrenciler için arıza kaydı da yapamadım. Ama öğretmenlerde sorun yok.

Ben bir öğrencinin aktifleştirme işlemini yaptım. Google hesabını aktifleştirmedim. Öğrencinin adı çıkıyor ama tabletin seri numarası vs. çıkmıyor sistemde. Yani sistem bana x nolu tablet y adındaki öğrenciye verilmiştir gibi bir liste vermiyor. Sadece öğrenci ismi çıkıyor.

bende de öğrencilerin elinde tablet sayısı 0 görünüyor. bazı öğretmenlerde de 0 görünüyor. hatta bazı öğrenciler aktivasyon yaptığı halde adı görünmüyor. destek ebaya mail attım cevap gelince paylaşırım.

cimcime80' Alıntı:
bende de öğrencilerin elinde tablet sayısı 0 görünüyor. bazı öğretmenlerde de 0 görünüyor. hatta bazı öğrenciler aktivasyon yaptığı halde adı görünmüyor. destek ebaya mail attım cevap gelince paylaşırım.

destek@eba.gov.tr adresinden gelen mesaj
hocam merhabalar bu tarz pybs ile alakalı bir çok mail almaktayız dün firma ile bu konuyla alakalı bir toplantı yaptık ve bunların hepsini ilettik.kısa zamanda sonuç alacağımızı düşünüyoruz
kolay gelsin iyi günler

şekilde oldu arkadaşlar

bizde sistemde öğretmenlerin seri numarası adı soyadı kimlik nosu çıkıyor ama öğrencilerin sadece seri numaraları var isimleri görünmüyor. görünen var mı acaba?

Hocam ne zaman aktive ettiniz tabletleri. Biz iki haftadır aktivasyon yapıyoruz. Sizde yine ad soyad kimlik no çıkıyor. Bizde o da yok. Hiçbir şey yok. Bu pybs'de aktivasyondan sonra olması gereken ekran görüntüsünü allah rızası için birisi paylaşabilir mi?

ftmare' Alıntı:
Hocam ne zaman aktive ettiniz tabletleri. Biz iki haftadır aktivasyon yapıyoruz. Sizde yine ad soyad kimlik no çıkıyor. Bizde o da yok. Hiçbir şey yok. Bu pybs'de aktivasyondan sonra olması gereken ekran görüntüsünü allah rızası için birisi paylaşabilir mi?

hocam pybsde arıza kaydı bölümü var orada tc yada seri no ile aratırsan öğrenciler çıkar

ftmare' Alıntı:
al benden de o kadar...

öğretmenlerin tabletleri baya oldu öğrencilerinkini geçen hafta aktif ettim sadece seri numaraları gözüküyor. arıza bölümünde hem seri numarasına hem kimlik numarasına göre arama yaptırdım hiçbir şekilde gözükmüyor

ilk başlarda bende de çıkmıyordu bir kaç kez tekrar tekrar arattım buldu.

BEN tüm tabletleri dağıttım şu anda aktifler. pybs ye giriyorum ama hiç bir tableti göremiyorum. arıza gireyim dedim tc no giriyorum hepsi boş öğretmenlerin ki de dahil. kafayı sıyırcam

pybs de tabletleri görüyorum ama eşleştirme yapamıyorum ben de eşleştirme yapmadan arıza kaydı alıyorum :)

yanıyosun fuat abi' Alıntı:
Arkadaşlar tc no ile ya da seri no ile arama yaptığımda tabletler görünmüyor. Yok mu benzer problemle karşılaşan ya da fikri olan?
Hocam seri no ile arama yaptığımda okula ait olduğu görünüyor fakat öğrenci ismi çıkmıyor. Önceki yıl dağıtılanlarda bu sorun yok

BBNET
Geri