öğrenci tabletinin seri no'su pybs de görünmüyor

Kodla Büyü

karekedi

Seçkin Üye
Seçkin Üye
Arkadaşlar öğrencilere dün tabletleri dağıttım. Aktivasyonlarını yapın dedim. Bugün pybs ye girdim öğrencilerin bir çoğu aktivasyonu yapmış ama. Öğrencilerin isimleri tc kimlik numaraları var ama tabletlerin seri numaraları yok.

Öğrenci tabletlerinin seri numaraları sistemde görünmüyor mu acaba? Görünmüyorsa nasıl arıza kaydı açacağız?

Öğrenci isimlerinden birine tıkladığımda ise Tablet Sayısı 0 yazıyor sağ tarafta. Aktivasyonunu yapmış bazı öğretmenlerde de aynı problem var. Kafayı yiyecem resmen.

ben de dün dağıttım ama yüzde 90 aktif olmadı. pybs şifrem de yok hala. hocam telaş etmeyin bence sistem çok sıkıntılı gibi. zamanla aşılır umarım

hocam bende de öyle. ama sonra farkettim ki.öğrenci tabletlerin kabulünü pybsden yapmamışız. öğretmenlerinkini gelen görevli yapmıştı. bunu yapmadı. sanırım kabül yapınca düzelir.

Öğretmenlere dağıtalı da ne kadar zaman oldu. 7 tanesine hala tablet verilmemiş görünüyor. Aktivasyonunu dağıttığım gün yanımda yaptılar üstelik. Delirecem sinirden.

Hocam sıkma canını oluruna bırak. 3 hafta oldu öğretmenlere tableti dağıtalı,35 tabletten 33 ü aktif 2 si kimseye atanmamış gözüküyordu hafta başında. Şu an hiçbiri gözükmüyor. Senin yaşadığın sorunları çoğumuz yaşıyoruz. Ben sistemde bir hata olabilir diye düşünerek seri numaralarını ve kime ait olduğunu bir kağıda yazıp imza karşılığı ile vermiştim. Kimde hangi seri numaralı tabletin olduğu belli yani. Biraz bekleyelim düzelecektir diye düşünüyorum hocam. Kolay gelsin...

arkadaşlar pybs sisteminde tabletlerin görüntülenmesi için okul şifresi ile mi giriş yapmak gerekiyor? öğretmen tabletleri 3 hafta önce dağıtıldı. sistemde dağıtılan tablet, aktif edilen tablet sayıları görünüyor ancak sizin dediğiniz gibi TC numarası ya da tablet seri no su nerede çıkıyor?

mrb arkadaşlar tablet.eba.gov.tr de görünüyo. hiç yapmadım ama orda arza kayıt kısmı da var.

BBNET
Geri