O ozcanar Site Gezgini Mesajlar 39 29 Ocak 2016 #1 arkadaşlar okul web sıtesinde öğrenci öğretmen sayılarını değiştirebileceğim paneli bulamadım yardımcı olabilir misiniz lütfen?
arkadaşlar okul web sıtesinde öğrenci öğretmen sayılarını değiştirebileceğim paneli bulamadım yardımcı olabilir misiniz lütfen?
Azizim42 Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 547 29 Ocak 2016 #2 Yönetim panelinde sol menüde İçerik Yönetimi seçilir. Aşağıda istatistik girişi var hocam. Derslik, öğretmen ve öğrenci sayısı girişi yapabilirsiniz.
Yönetim panelinde sol menüde İçerik Yönetimi seçilir. Aşağıda istatistik girişi var hocam. Derslik, öğretmen ve öğrenci sayısı girişi yapabilirsiniz.
O ozcanar Site Gezgini Mesajlar 39 29 Ocak 2016 #3 Azizim42' Alıntı: Yönetim panelinde sol menüde İçerik Yönetimi seçilir. Aşağıda istatistik girişi var hocam. Derslik, öğretmen ve öğrenci sayısı girişi yapabilirsiniz. Genişletmek için tıkla ... TEŞEKKÜRLER HOCAM...
Azizim42' Alıntı: Yönetim panelinde sol menüde İçerik Yönetimi seçilir. Aşağıda istatistik girişi var hocam. Derslik, öğretmen ve öğrenci sayısı girişi yapabilirsiniz. Genişletmek için tıkla ... TEŞEKKÜRLER HOCAM...