- Mesajlar
- 977
obsearchverim' Alıntı:serkanaytekin' Alıntı:dengeler değişiyor, mesele pkk veya kürt meselesi değil.kandırılmış köpeklerden(pkk) mevzu-bahis olmaz bile. Bence Türkiye artık eski Türkiye değil, ortada pazarlık varsa bu pkk ile değil avrupa ülkeleri ile yapılıyor.
Bu mesele yakında kapanacaktır, bunlarda işin tabiri caizse gösterisi.Yoksa apoyu muattap almayan hükümet neden bu zamanda alsın ki? Benim gözümde apo da pkk da piyondur, zamanları doldu.
Endişelenmeye gerek yok arkadaşlar, şehit aileleri ve hepimiz istermiyiz ki bir mehmetciğin tırnağına zarar gelsin?
Ne demek istediğinizi siz kendiniz anladınız mı sayın hocam?
Çok güzel bir politikacı olurdunuz...
"Yoksa apoyu muattap almayan hükümet neden bu zamanda alsın ki? " diye soruyorsunuz ya, şaşırayım mı, güleyim mi bilemedim.
Keşke bileti gidiş dönüş alsaydınız. Mars'tan yazmak zor olmuş...
Oraları iyi biliyorsun bakıyorum... bence sen bir qan önce Dünya ya dön.
30 yıldır sonuç alınamamış işte, birde böyle denesinler. Kan davası gibi bu durum, olan her iki türlü garibana oluyor, bizde şehitler fakir ailelerden, onlardan teröristler fakir ailelerden. Adalar her sene başında çocukları okula göndermeyin derler, kendi çocuklarını özel okullarda okuturlar. Velhasıl artık garibanlar ölmesin, kan dökülmesin.
Zaten pkk denen it sürüsü satılık piyonlar. Milletçe daha fazla can ve mal kaybı yaşamayalım. Bunları ifade etmek uzaylı olmaksa, zaten seninle aynı Dünya da yaşamak istemem.