Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
arkadaşlar elimde internet siteme eklemek istediğim videolar var ama boyutları çok büyük bunların boyutlarını nasıl küçültebilir ya da formatını nasıl değiştirebilirim yardım için şimdiden teşekkür ederim
Kendim Camtasia Studio v4 kullanıyorum videoyu parçalama bölme formatını değiştirme,video görüntülerine resim yazı efekt ekleme ,monitördeki ekranın bir parçasını kaydetme,msn de karşımkaninin video görüntülerini kaydetme gibi daha bir çok işi çok rahatlıkla bu programla yapabiliyorum.v5 mevcut galiba şu an ama daha yüklemedim.
total video converter ile formatını değiştirebilrsin. aşağıdaki linkten programın tam sürümünü indirebilirsin. istediğin formata çevirebilrsin bu programla
total video converter ile formatını değiştirebilrsin. aşağıdaki linkten programın tam sürümünü indirebilirsin. istediğin formata çevirebilrsin bu programla