goodielife' Alıntı:Allah analı babalı büyütsün hocam.
Önce Milli eğitim mutemetlik birimine gidin ve aile durum bildiriminizi güncelleyin.
Sonra okulunuza doğum yardımı için dilekçe yazın.
bunlar için doğum belgesi gerekir haberiniz olsun.
Son olarak da çocuğunuzun kimliğini çıkarıp doya doya o kimliğe bir bakın...
goodielife' Alıntı:Allah analı babalı büyütsün hocam.
Önce Milli eğitim mutemetlik birimine gidin ve aile durum bildiriminizi güncelleyin.
Çağrı1' Alıntı:Allah analı babalı büyütsün sağlıklı hayırlı uzun bir ömür versin
allah razı olsun hocam. gazsız büyüsün duasının ihtiyacını duyuyoruz.Merhoom' Alıntı:goodielife' Alıntı:Allah analı babalı büyütsün hocam.
Doğum raporu sadece babalık ve doğum izinlerinde dilekçeye eklemek için işe yarıyor. doğum yardımı ve çocuğunuzun nüfus cüzdanı için beyanınız yeterli. Benim de yeni çocuğum oldu 32 günlük şuan dediğiniz işlemleri yaptırdım. Nüfusa kayıt yaptırdığınız anda çocuk sigorta sisteminede otomatik giriyor ekstra birşeye gerek yok. Doğum yardımı için dilekçe ve çocuğunuzun kimlik fotokopisi isteniyor. Çocuk yardımı içinse okulunuzdan verilecek formu dolduruyorsunuz. Çocuğunuz analı babalı sağlıklı herşeyden öncesi gazsız büyüsün![]()
hakikaten uykusuz geceler geçiriyoruz hocamaliantep27' Alıntı:Uykusuz gecelere hazırlıklı olun![]()
Allah analı babalı büyütür inş.