çoçuğu olanlar oto koltuğu önerisi

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan lefke
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kodla Büyü

lefke

Seçkin Üye
Seçkin Üye
arkadaşlar oto koltuğu alacam 9 36 kilo arası çeşitli fiyatlar var iyi koruyan terletmeyen kullanan memnun kalan yazabilir mi teşekkürler

İyide soran yada ceza yazana rastlmadım hiç.Yinede güvenlik önemli tabiki...

Maxi Cosi alıyorum ben. Terletmeyeni mi varmış... Çocuk terleyince üstünü değiştireceksiniz başka çare yok. Pamuk kılıf vs. koymak biraz işe yarıyor ama çocuk yine de terler. Bu yakında 18-36 alacağım küçük gelmeye başladı.

ADAC testlerine göre en güvenli oto koltukları Römer, Maxi Cosi, Recaro, Bebe Confort, Cybex ve Kiddy. birde alacağınız koltukta ECE(Avrupa Güvenlik Standardı) sertifakası olması lazımmış.

Çocuğun boyu kaç yaşı kaç hocam, ben oto koltuğu yükseltici aldım birde kemerin boynuna temas etmesini önleyecek kemer kısaltıcı o kadar

arkadaşlar, oğlum 9 aylık ve yaklaşık 10 kg ağırlığında. ben şimdi 9-18 kg lık koltuktan mı alacağım yoksa 9-36 kg lıktan mı bunu tam anlayamadım.

9-18kg için Britax Römer,18-36 için Concord , fiyatlar yüksek ancak biz başka şeylerden kısarız can güvenliğinden kısmayız dedik aldık her ikisinden de çok memnun kaldık. 10 kg için 9-18 almanızı tavsiye ederim ayrıca.

evet çok memnunum. parasını sonuna kadar hak ediyor. alışması için ilk aldığımda onu 2-3 saat ankara' da turlattım. sonunda alıştı kızım, yoksa eşim çok sıkıntı çekiyordu onu oyalarken.

Hocam biz Sunny baby kullanıyoruz.Geçen yıl 200 tl ye almıştık memnunuz.Diğer koltuklardan farkı astarının altında yumuşak süngerimsi bi maddeyle kalplı rahat biçok koltukta yok bu.Çokta teletmiyor.birde yüksek dışarıyı rahatlıkla izleyebilir çocuğunuz.Yatış pozisyonuda var fena değil rahatlığı.
Biz en iyisinin Koala olduğunu öğrenmiştik ama onun kaliteli olanlarıda 600-700 civarı. Sunny baby hem rahat hemde fiyatı uygun

T.G.R.L' Alıntı:
evet çok memnunum. parasını sonuna kadar hak ediyor. alışması için ilk aldığımda onu 2-3 saat ankara' da turlattım. sonunda alıştı kızım, yoksa eşim çok sıkıntı çekiyordu onu oyalarken.
teşekkür ederim hocam. e-bebekten siparişi verdim. recaro young sport black 395 tl

T.G.R.L' Alıntı:
ben 5 ay önce 500 Tl ye almıştım. iyi fiyata almışsınız. hayırlı olsun.
sağolun hocam. benim aracımda isofix var fakat bu koltuk isofixsiz, isofixle bağlayabilmem için koltuğa isofix bağlantısı için herhangi bir aparat takılıyor mu hocam?

atakom' Alıntı:
T.G.R.L' Alıntı:
teşekkür ederim hocam. e-bebekten siparişi verdim. recaro young sport black 395 tl
sipariş verdiğim koltuk geldi, kesinlikle tavsiye ederim almayı düşünenlere, oldukça kaliteli ve güven hissi veriyor. oğlum da çok sevdi koltuğu:)

atakom' Alıntı:
atakom' Alıntı:
T.G.R.L' Alıntı:
sipariş verdiğim koltuk geldi, kesinlikle tavsiye ederim almayı düşünenlere, oldukça kaliteli ve güven hissi veriyor. oğlum da çok sevdi koltuğu:)
şu an 650 lira e-bebekte

her_dem' Alıntı:
atakom' Alıntı:
atakom' Alıntı:
T.G.R.L' Alıntı:
şu an 650 lira e-bebekte
Hocam benim aldığım gün indirim vardı sadece bir günlüğüne o yüzden ucuza geldi

BBNET
Geri