+1först' Alıntı:kraft hocam 4 yıldır kullanıyoruz ve çokta memnunuz.
hocam bu koltuktan memnun musunuz. e-bebek'te sadece bugünlük %28 indirime girmiş. kararsız kaldım alıp almamakta.T.G.R.L' Alıntı:recaro young sport. çok memnumun hocam.
hocam sende yok bu koltuk baktım daozcanikli' Alıntı:http://www.parkvitrin.com adresine bir bakın isterseniz
hocam çocukla araba da yalnızsanız kimsenin sormasına gerek yok...COBOL' Alıntı:İyide soran yada ceza yazana rastlmadım hiç.Yinede güvenlik önemli tabiki...
teşekkür ederim hocam. e-bebekten siparişi verdim. recaro young sport black 395 tlT.G.R.L' Alıntı:evet çok memnunum. parasını sonuna kadar hak ediyor. alışması için ilk aldığımda onu 2-3 saat ankara' da turlattım. sonunda alıştı kızım, yoksa eşim çok sıkıntı çekiyordu onu oyalarken.
sağolun hocam. benim aracımda isofix var fakat bu koltuk isofixsiz, isofixle bağlayabilmem için koltuğa isofix bağlantısı için herhangi bir aparat takılıyor mu hocam?T.G.R.L' Alıntı:ben 5 ay önce 500 Tl ye almıştım. iyi fiyata almışsınız. hayırlı olsun.
sipariş verdiğim koltuk geldi, kesinlikle tavsiye ederim almayı düşünenlere, oldukça kaliteli ve güven hissi veriyor. oğlum da çok sevdi koltuğuatakom' Alıntı:teşekkür ederim hocam. e-bebekten siparişi verdim. recaro young sport black 395 tlT.G.R.L' Alıntı:evet çok memnunum. parasını sonuna kadar hak ediyor. alışması için ilk aldığımda onu 2-3 saat ankara' da turlattım. sonunda alıştı kızım, yoksa eşim çok sıkıntı çekiyordu onu oyalarken.
şu an 650 lira e-bebekteatakom' Alıntı:sipariş verdiğim koltuk geldi, kesinlikle tavsiye ederim almayı düşünenlere, oldukça kaliteli ve güven hissi veriyor. oğlum da çok sevdi koltuğuatakom' Alıntı:teşekkür ederim hocam. e-bebekten siparişi verdim. recaro young sport black 395 tlT.G.R.L' Alıntı:evet çok memnunum. parasını sonuna kadar hak ediyor. alışması için ilk aldığımda onu 2-3 saat ankara' da turlattım. sonunda alıştı kızım, yoksa eşim çok sıkıntı çekiyordu onu oyalarken.![]()
Hocam benim aldığım gün indirim vardı sadece bir günlüğüne o yüzden ucuza geldiher_dem' Alıntı:şu an 650 lira e-bebekteatakom' Alıntı:sipariş verdiğim koltuk geldi, kesinlikle tavsiye ederim almayı düşünenlere, oldukça kaliteli ve güven hissi veriyor. oğlum da çok sevdi koltuğuatakom' Alıntı:teşekkür ederim hocam. e-bebekten siparişi verdim. recaro young sport black 395 tlT.G.R.L' Alıntı:evet çok memnunum. parasını sonuna kadar hak ediyor. alışması için ilk aldığımda onu 2-3 saat ankara' da turlattım. sonunda alıştı kızım, yoksa eşim çok sıkıntı çekiyordu onu oyalarken.![]()