Arkadaşlar 18 mart çanakkale haftası için duygu yüklü bir sinevizyon lazım
Yardımcı olur musunuz.
Geçmiş yıllarda kullananlar varsa
Yardımcı olur musunuz.
Geçmiş yıllarda kullananlar varsa
mesaj olarak mail atabilir misiniz?biz de alabilir miyiz hocam teşekkürler
devlet sırrı mı bu mail ile gönderiyorsunuz. buraya atın yada link verin. millet indirsin. tek tek maile göndermek zor olmayacakmı?@sertokus Hocam mesaj attım bakar mısınız?
@sertokus Hocam mesaj attım bakar mısınız?
Niye devlet sırrı olsun kardeşim.. Hem devlet sırrı asla paylaşılmazdevlet sırrı mı bu mail ile gönderiyorsunuz. buraya atın yada link verin. millet indirsin. tek tek maile göndermek zor olmayacakmı?
Çok çok teşekkür ederim hocam ilginiz içinNiye devlet sırrı olsun kardeşim.. Hem devlet sırrı asla paylaşılmazOysa ben isteyen arkadaşa gönderdim.
Ben sadece mesaj sahibi arkadaş ister sandım.. Sonrasında forma girmedim. Oraya özelden yaz dedim açıkçası aklıma gelmedi buraya eklemek. Yoksa kasıt yok.. Bi öğle yemeğine gidip geldim ortalık karışmış, isyan başlatmışsın @dealtalice
Maille göndermek tabi ki daha eziyet oldu bana..
Not: Videonun görüntü kalitesi iyi değil, gönderdiğim arkadaşlara da bu durumu dedim, sonra bana söylenmeyin..
çok güzel olmuş ellerinize sağlık. tebrikler hocamÇok çok teşekkür ederim hocam ilginiz için
Moral prodüksiyon'nun harika bir sinevizyonu vardı. Nette arayın bulursunuz eski görüntülerle desteklenmiş müthiş bir çanakkale videosu.
hocam sanırım bu videoyu diyorsunuz ama 33 dakika. Bana en fazla 8 dakikalık bir video lazım. cevabınız için teşekkürler
hocam konuyu açan kişi olarak çok araştırma yaptım.bende 8-10 dakikalık çözünürlüğü yüksek video istiyorum..
Hocam öncelikle emeğine sağlık.https://drive.google.com/open?id=1qMXslBJh9n09h3eAF6rzwNnv0-lnBD_c
Hocam geçen sene hazırlamıştım okul için. Afrin şehitlerimiz de yer alıyor videoda.
Hocam öncelikle emeğine sağlık.
videoyu kullanırken hangi program(lar)dan faydalandınız?