N naz Aktif Üye Mesajlar 125 5 Ekim 2012 #1 ABANT İZZET BAYSAL ÜNİVERSİTESİ (BOLU) İLAHİYAT FAKÜLTESİ İLAHİYAT tayinim çıkarsa eğer okumak istiyorum
ABANT İZZET BAYSAL ÜNİVERSİTESİ (BOLU) İLAHİYAT FAKÜLTESİ İLAHİYAT tayinim çıkarsa eğer okumak istiyorum
hakanotuken Hiperaktif Üye Hiperaktif Mesajlar 2,795 5 Ekim 2012 #2 hayırlı olsun hocam ama neden ilahiyat diye sorabilir miyim?
A azaz Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 842 5 Ekim 2012 #3 bencede oku hocam % 100 devlette iş bulursun ve bilgisayar öğretmeniyken almadığın değeri mezun olunca direk yönetici olarak alırsın...
bencede oku hocam % 100 devlette iş bulursun ve bilgisayar öğretmeniyken almadığın değeri mezun olunca direk yönetici olarak alırsın...
N naz Aktif Üye Mesajlar 125 5 Ekim 2012 #4 ilahiyat küçüklük hayalimdi. 2. üniversite olarak. Kat sayı kalktığı için girdim bu yıl.
genzo Aktif Üye Mesajlar 182 5 Ekim 2012 #5 Hocam ben de açıköğretimden okuyacağım.Sınava girmedim. 2.üniversite olarak. Bakalım dersler nasıl olacak
Hocam ben de açıköğretimden okuyacağım.Sınava girmedim. 2.üniversite olarak. Bakalım dersler nasıl olacak
N naz Aktif Üye Mesajlar 125 5 Ekim 2012 #6 ben de açıköğretim düşünmüştüm ama dersleri geçemem die vazgeçtim.
T trimegistes Aktif Üye Mesajlar 140 5 Ekim 2012 #8 Hayırlı ugurlu olsun hocam. Beni de heyecanlandırdınız. Kaç puan almıştınız hocam?
S sisss Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 804 5 Ekim 2012 #9 hayırlı olsun hocam. ben hukuk u kazanamadım 2 puanla böyle yazınca bak aklıma geldi yine üzüldüm
N naz Aktif Üye Mesajlar 125 5 Ekim 2012 #10 Teşekkurler. ygs4 358 almıştım hocam. Tekrar girecektim ek kontenjanda yeni ilahiyat açılmış 60 kişi aldı. Ben de yazdım geldi.
Teşekkurler. ygs4 358 almıştım hocam. Tekrar girecektim ek kontenjanda yeni ilahiyat açılmış 60 kişi aldı. Ben de yazdım geldi.
T trimegistes Aktif Üye Mesajlar 140 5 Ekim 2012 #11 Tebrik ederim. Sizin için değişik bir tecrübe olacaktır. Ben de istiyorum. Bi şansımı deneyeceğim sanırım.
Tebrik ederim. Sizin için değişik bir tecrübe olacaktır. Ben de istiyorum. Bi şansımı deneyeceğim sanırım.
N naz Aktif Üye Mesajlar 125 5 Ekim 2012 #12 teşekkurler.Deneyin bence de hatta ben bu yıl dondurup bi daha gircem sınava (tayin işi seneye olunca )
teşekkurler.Deneyin bence de hatta ben bu yıl dondurup bi daha gircem sınava (tayin işi seneye olunca )
akan Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 246 5 Ekim 2012 #13 BEN DE AÇIKÖĞRETİMDEN BAŞVURMAK İSTİYORUM AMA DİN KÜLTÜRÜ ÖĞRETMENLİĞİ İÇİN ACABA BÖYLE BİR İHTİMAL OLUR MU DİYE DÜŞÜNÜYORUM FİKRİ OLAN VAR MI?
BEN DE AÇIKÖĞRETİMDEN BAŞVURMAK İSTİYORUM AMA DİN KÜLTÜRÜ ÖĞRETMENLİĞİ İÇİN ACABA BÖYLE BİR İHTİMAL OLUR MU DİYE DÜŞÜNÜYORUM FİKRİ OLAN VAR MI?