Üniversite için tablet çantası ve sırt çantası

Kodla Büyü

emrahsahan

Süper Üye
Süper Üye
Seçkin Üye
Arkadaşlar oğlum bu sene üniversite tıp'a gidecek. Ipad istedi dersler için aldım. Şimdi de 2 adet çanta istiyor bir tanesi sırt çantası bir tanesi de yatay çanta. Tablet koyacağım falan dedi. Aşağıdakileri söyledi.

Bir de Ege Üniversitesi öğrenci köyü hakkında bilgisi olan varsa yazabilir mi?

Farklı çanta örnekleriniz varsa kullandığınız link atar mısınız?

Ççs nin sitesine bakmanızı tavsiye ederim kaliteli çantaları var. Ben daha önce almıştım kaliteli çantaları var.

Hocam öncelikle hayırlı olsun okulu. Hiç almazsanız da orada duruma göre, ihtiyaca göre kendisi alsa daha mantıklı olmaz mı

Hocam öncelikle hayırlı olsun okulu. Hiç almazsanız da orada duruma göre, ihtiyaca göre kendisi alsa daha mantıklı olmaz mı
Ah hocam sen ne diyorsun :) Adam ihtiyaç listesini hazırlamış bile. Şimdiki çocuklar herşeyi istiyor var mı yok mu umurlarında değil. Ben 80 kusagiyim biz tarlada calisyorduk herşeyi gördük varligi da yokluğu da. Bizim nesil eziyet çekmiş valla.

Her istediklerini yaptığımız için doyumsuz ve mutsuz oluyorlar evet varlığı da gördük yokluğu da ama herşeyin değeri vardı küçük şeyler bizi mutlu ederdi şu anki nesilin mutlulukları bile anlık

Bu arada ben sırt çantası kullanıyordum üniversitede çok kullanışlı oluyordu onunla okula yürüyerek gider gelirdim o zamanki laptoplar da en az 3 kg

ilksms
Geri