M merkur Aktif Üye Mesajlar 158 9 Mayıs 2013 #1 merhaba arkadaşlar bi projede android yazılım geliştirebilecek arkadaşlar arıyorum. özelden iletişim bilgilerini acil gönderirlerse sevinirim.
merhaba arkadaşlar bi projede android yazılım geliştirebilecek arkadaşlar arıyorum. özelden iletişim bilgilerini acil gönderirlerse sevinirim.
muamma25 Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 965 10 Mayıs 2013 #2 ESKİŞEHİRDE BU İŞİ YAPAN TANIDIK ARKADAŞ VAR. TÜRKİYE BİLİŞİM DERNEĞİNDEN ÖDÜLLÜ. İSTERSENİZ YÖNLENDİREYİM. MESLEK OLARAK YAPIYOR
ESKİŞEHİRDE BU İŞİ YAPAN TANIDIK ARKADAŞ VAR. TÜRKİYE BİLİŞİM DERNEĞİNDEN ÖDÜLLÜ. İSTERSENİZ YÖNLENDİREYİM. MESLEK OLARAK YAPIYOR
M merkur Aktif Üye Mesajlar 158 10 Mayıs 2013 #3 muamma25' Alıntı: ESKİŞEHİRDE BU İŞİ YAPAN TANIDIK ARKADAŞ VAR. TÜRKİYE BİLİŞİM DERNEĞİNDEN ÖDÜLLÜ. İSTERSENİZ YÖNLENDİREYİM. MESLEK OLARAK YAPIYOR Genişletmek için tıkla ... hocam ilginiz için çok teşekkürler özelden mesaj gönderdim hocam size
muamma25' Alıntı: ESKİŞEHİRDE BU İŞİ YAPAN TANIDIK ARKADAŞ VAR. TÜRKİYE BİLİŞİM DERNEĞİNDEN ÖDÜLLÜ. İSTERSENİZ YÖNLENDİREYİM. MESLEK OLARAK YAPIYOR Genişletmek için tıkla ... hocam ilginiz için çok teşekkürler özelden mesaj gönderdim hocam size
fatihkultukturkan Süper Üye Süper Üye Mesajlar 1,299 10 Mayıs 2013 #4 Merak ettim nasıl bir yazılım yaptıracaksınız.
M merkur Aktif Üye Mesajlar 158 10 Mayıs 2013 #5 kart tablete okutulunca kart numarasına göre mssql den veriiyi çekip kişinin resmini adını soyadını yazacak o kadar
kart tablete okutulunca kart numarasına göre mssql den veriiyi çekip kişinin resmini adını soyadını yazacak o kadar
B b0145829 Site Gezgini Mesajlar 53 10 Mayıs 2013 #6 Benimde kardeşim var android yazılımı ile ilgileniyor imzamda ki program ve site kendisinin