ÖZEL OKULA GEÇEN ÖĞRENCİ TABLETİNİ RESETLEDİM ŞİFRE İSTİYOR

Kodla Büyü

herzemsah

Site Gezgini
merhaba

özel okula geçen bir öğrencinin tabletini resetledim şifre istiyor. bizim okulda tablet olmadığı için konu hakkında bilgim yok.
bu eba şifresi mi oluyor?
öğrenci bu şifreyi yeni okulundan mı yoksa eski okulundan mı temin edecek?
bu konuda bilgisi olan paylaşsa...

Sayın hocam, forumda daha önce bahsi geçmişti. Geri alınan tabletler aktive edildiği andan itibaren, aktive eden kişinin üzerine sisteme kaydediliyormuş. Bir yere e-posta atıp, seri nosunu falan girince, kişinin üzerinden düşüyormuş. Eski konularda bir arama yapın.

hocam peki özel okula geçen öğrenci tableti gelmezse ne yapılıyor. bir yaptırımı var mı.

Hocam tam anlatamadim herhalde. Öğrenci özel okula geçmiş tableti iade etmemiş. Tablette bir sıkıntı vardı yardımcı olma adına tableti resetledim. Tc ve sifre istiyor öğrenci kendisine verilen şifreyi kaybetmiş. Şifreyi özel okuldan mi alacak yoksa eski okulundan mi?

Örgün eğitim dışına çıkan veya özel okula geçen bir öğrenci tabletini okula geri iade etmek zorundadır. fakat bunların dışında gittiği okul devlet okulu ise, okul ister fatih projesi kapsamında olsun ister olmasın öğrenci giderken tabletini götürebilir.

herzemsah' Alıntı:
Hocam tam anlatamadim herhalde. Öğrenci özel okula geçmiş tableti iade etmemiş. Tablette bir sıkıntı vardı yardımcı olma adına tableti resetledim. Tc ve sifre istiyor öğrenci kendisine verilen şifreyi kaybetmiş. Şifreyi özel okuldan mi alacak yoksa eski okulundan mi?

özel okul şifre veremez. biliyorsunuz öğretmen ebaya üye olmadan öğrenciye şifre veremez. ebaya üye olurken bizden mebbis şifresi istiyor. özel okul veya dershane de çalışan bir öğretmenin mebbis şifresi yok ki kendisi eba ya üye olup öğrenciye şifre verebilsin.

Tebliğler dergisi Ağustos 2015 2695 nolu Fatih Projesi Tablet Bilgisayar Yönergesini incelerseniz özel okul , öğrenciden tableti alma vs. hakkında bilgi alabilirsiniz

BBNET
Geri