Özel kurs da ders saat ücreti

Kodla Büyü

Kocaeli41

Seçkin Üye
Seçkin Üye
Arkadaşlar bugun bir kurs ile konuştum. Temel bilgisayar kullanımı seviyesinde bir kurs verebilirmisiniz dediler. Saat ucreti 30 TL , akşam kursu için saat ucreti nasıl bilgilerinizi paylaşırsanız sevinirim...

muallimtamer' Alıntı:
Arkadaşlar bugun bir kurs ile konuştum. Temel bilgisayar kullanımı seviyesinde bir kurs verebilirmisiniz dediler. Saat ucreti 30 TL , akşam kursu için saat ucreti nasıl bilgilerinizi paylaşırsanız sevinirim...
50 tl olmalı 30 az gruba vereceksin neticede.

ya hocam yıllarca halk eğitimde 5 TL( ders ucretine ) kurs verdik 30 bana iyi geldi..

istanbulda web için 2-3 kursla görüşmüştüm 2 yıl önce fiyatlar 15-20 tl
bende o fiyat düşük diye vermedim.

günde 6 saat derse girilse 180 Tl güzel para bence de, ayrıca hocam yanlış anlamayın ama Temel bilgisayar kullanımı seviyesinde bir kurs için her türlü anlatacak öğretmen bulabiliyorlar.

bence de gayet iyi. Aynı kurs için şuan halk eğitimde ders başı 8,3 TL veriliyor.

ben istanbulda bugün bir kurs merkeziyle konuştum haftada 2 gün 3 er saat php anlatmamı istediler.kurs ücreti saat başı 15 tl dediler. çok az istanbul için. tama 4 sene önce de aynı ücreti söylemişti başka bir kurs. temel bilgisayar kursu değil sonuçta veribanı php temel işlemlerden başlıyor ama iki üç proje üretip öyle bitirilecek. yarına kadar düşüneyim haber veririm dedim ama çok mantıklı gelmiyor açıkçası. aylık 360 tl çok az haftada iki gün akşam heder olacak gibi.yok yok ben en iyisi arayıp istemiyorum diyeyim başka birini bulsunlar.

BBNET
Geri