Özel Hizmet Tazminatı Eksik Yattı Nisan-Mayıs 2014

Kodla Büyü

LostParadise

Seçkin Üye
Seçkin Üye
Arkadaşlar maaşımda bir azalma vardı bodrodan baktığımda geçen ay ile bu ay arasında özel hizmet tazminatı kaleminde farklılık olduğunu gördüm hiçbir şey değişmeden bu farklılık neden kaynaklanıyor bilen var mı. İsterseniz sizde derece kademinizi yazıp burada paylaşın sadece benimkinde mi yanlışlık var görmüş oluruz . Ortaokul Bilişim Teknolojileri Öğretmeniyim.

Resim açılmazsa buradan doğrudan resme bakabilirsiniz . http://i.hizliresim.com/W2DgEQ.jpg

Mayıs ayında 5 gün rapor almışsınız onun kesintisinden maaşınız azalmış. Ocak-Aralık ayları arasında toplam 7 güne kadar olan raporlardan maaş kesintisi yaşanmamaktadır. 7 günün üstünde alınan her rapor için maaşdan kesintiler yapılmaktadır. Siz 7 günü doldurmuşsunuz 5 gün maaşınızdan kesilmiş. Bundan sonra alacağınız tüm raporlarda maaşınızdan kesilecektir.

Hocam benim bu yıl aldığım toplam rapor 5 gün zaten yıl içinde alınan raporların toplamı 7 günü geçerse kesinti olmaya başlıyor.

LostParadise' Alıntı:
Hocam benim bu yıl aldığım toplam rapor 5 gün zaten yıl içinde alınan raporların toplamı 7 günü geçerse kesinti olmaya başlıyor.

Öyle bir durum varsa bildirin o zaman hocam çünkü yıl içerisinde (Ocak-Aralık) 7 günü geçtikten sonra maaştan kesim uygulanıyor. Dediğiniz gibi ise kesilmemesi lazım ama sizin Mayıs bordrosunda kesim uygulanmış. İl/İlçe mutemetinizle irtibata geçin.

en azından bir kaçınız benim derece kademede olan varsa özel hizmet tazminatını paylaşsa iyiydi :) en azından yanlıştı değildi felan bilmiş olurum.

Hocam evet sadece benimki öyle yatmış herhalde var bi sıkıntı benimkinde. Eğer bir kaç arkadaş daha paylaşırsa ben de yarın il milli eğitime başvurumu yapıyım böyle bir sorunun sadece benimkinde olduğuna dair.

Arkadaşlar Maliye muhasebe ile görüştüm raporlu gün sayısı 5 gün direkt kesintiye uğramış normalde uğramaması gerekiyordu dedi 7 günü geçerse uğrar dedi ama raporlu gün 5 gün kesinti olarak işlenmiş o yüzden eksik yatmış dedi çeşitli ödemeler bodrosu düzenleyip geri alabilirsiniz dedi nasıl hazırlanacağını bilen var mı arkadaşlar

BBNET
Geri