asp-php' Alıntı:Hocam yazı neye göre ?
Suçu ne?
Hocam,neontester' Alıntı:bizim okulda müdür ve 2 müdür yardımcısı özel adsl kullanıyor. geçen sertifika yazısı geldiğinde dedimki bunu kapatmanız lazım. Harici sitelere girilmesini engellemek için yapılıyor bu diye. buna rağmen iptal etmediler. Ben de madem öyle bu sertifika yazısını görmedim duymadım dedim. öyle kaldı![]()
neontester' Alıntı:bizim okulda müdür ve 2 müdür yardımcısı özel adsl kullanıyor. geçen sertifika yazısı geldiğinde dedimki bunu kapatmanız lazım. Harici sitelere girilmesini engellemek için yapılıyor bu diye. buna rağmen iptal etmediler. Ben de madem öyle bu sertifika yazısını görmedim duymadım dedim. öyle kaldı![]()
Hocam,ozlem22' Alıntı:ya bizim okulda kablosuz internet de yasaklandı. bu nedir ya, bununla ilgili bir yazı vs geldi mi okullara?
ozlem22' Alıntı:ya bizim okulda kablosuz internet de yasaklandı. bu nedir ya, bununla ilgili bir yazı vs geldi mi okullara?
Hiçbir yere...asp-php' Alıntı:Bu konu hakkinda sikayet hangi birime yapilmaktadir.
Herhangi bir yere şikayet etmenize gerek yok Hocam.asp-php' Alıntı:Bu konu hakkinda sikayet hangi birime yapilmaktadir.
Hocam,zafer_can' Alıntı:Bizim okulda özel hattı idare ve birkaç birim (rehberlik, öğretmen odası, memur odası gibi.) kullanılıyor.
Bunun sıkıntısı olabilir mi? Ayrıca bize kapatın diye hiçbir yazı da gelmedi.
habibocak' Alıntı:Hocam,neontester' Alıntı:bizim okulda müdür ve 2 müdür yardımcısı özel adsl kullanıyor. geçen sertifika yazısı geldiğinde dedimki bunu kapatmanız lazım. Harici sitelere girilmesini engellemek için yapılıyor bu diye. buna rağmen iptal etmediler. Ben de madem öyle bu sertifika yazısını görmedim duymadım dedim. öyle kaldı![]()
Kullanmakta ısrar ediyorlarsa bir gün soruşturma gelirse gereğine katlanırlar. Siz uzak durun.
habibocak' Alıntı:Hocam,ozlem22' Alıntı:ya bizim okulda kablosuz internet de yasaklandı. bu nedir ya, bununla ilgili bir yazı vs geldi mi okullara?
Kablosuz internet kullanmama ile ilgili bir sorun yok. Sadece MEB hattı olması yeterli.