Ösym yerleştirme Sonuçları Açıklanmış

Kodla Büyü
hyurdakul' Alıntı:
Bizim bölümün (bote) durumu nedir arkadaşlar bilgisi olan varmı? Yüksek mi puanı?
Ankara böte'ye baktım. Fakültenin en düşük puanı. Benim girdiğim yıl fakültenin en yüksek puanı böte'ydi. Vay arkadaş.

yasarsahbaz' Alıntı:
hyurdakul' Alıntı:
Bizim bölümün (bote) durumu nedir arkadaşlar bilgisi olan varmı? Yüksek mi puanı?
Ankara böte'ye baktım. Fakültenin en düşük puanı. Benim girdiğim yıl fakültenin en yüksek puanı böte'ydi. Vay arkadaş.
:( Borsa gibi, gel de anlat şimdi biz o kadar puanlık adamız diye, malesef artık bu kadar puanlık adamız..

Vay aldığım puanlar. Baktım da o sene istediğim hukuk fakültesine yerleşiyorum. Bugün ise bir bt örğetmeniyim.

artık küçümsenen ve tecih edilmeyen bir bölüm meb sayesinde.. bizi çocukların seviyesiyle bir tuttukları için.

Kuzenim sınavdan 1-2 ay önce iktisatı bırakıp sınava giricem dedi. Hiç kitap açmadı.Denizli bote yi kazanmış.İnanmadım kendim baktım.Doğruymuş.Bizim zamanımızda eğitim fakültelerinin gözdelerindendik.Yazık etmişiz kendizmize

böte için sadece ygs yetiyomuş lys lere girmeye gerek yok şu an sokaktan çevirdiğiniz 10 adamdan dokuzu kazanıyo :roll:

ben ikinci yılımda bayada çalışarak ikinci öğretime girmiştim.1,5 milyon öğrencide 29 binlerdeydim şimdi herkes kazanıyor artık şuda böteyi kazanmış demelerinden bıktım.bölüm nereden nereye geldi

BBNET
Geri