ösym sınav ücretleri yatırılmaya başlandı ama sanki eksik var. ben gözetmen olarak görev almıştım. internette sınav ücreti 1025tl yazıyordu ama 878tl yatırılmış
878 doğru bir rakam, sendika başkanımız o şekilde paylaşmıştı grupta.ösym sınav ücretleri yatırılmaya başlandı ama sanki eksik var. ben gözetmen olarak görev almıştım. internette sınav ücreti 1025tl yazıyordu ama 878tl yatırılmış
1,5 saat önce gittim, 2 saat sınav sürdü. 3.5 saatte 878 lira. okulda ek ders karşılığı 450 lira olsun. çok değil de az da değil.Yaklaşık 6 saatimi verdiğim ve 850-1000 TL aldigim bir sınav görevi almıyorum. Sürekli mesaj yolluyorlar yine de almıyorum . Biraz hayır demeyi öğrenmeliyiz lakin bizim camiada en zor şey bu olsa gerek .
1,5 saat önce gittim, 2 saat sınav sürdü. 3.5 saatte 878 lira. okulda ek ders karşılığı 450 lira olsun. çok değil de az da değil. ehliyet komisyonu almıyorum onlar da o civarda alıyorlar sanırım. sabah 7 akşam 5-6.
Hocam okuldaki ek ders karşılığı zaten az demek bile yeterli değil. Bu rakamlara nasıl ikna olduğunuzu anlamadım gerçekten. Bu mesleğin itibarı böyle böyle yok oldu maalesef.1,5 saat önce gittim, 2 saat sınav sürdü. 3.5 saatte 878 lira. okulda ek ders karşılığı 450 lira olsun. çok değil de az da değil.
Uzun süredir sanayiye gitmediğiniz belli.1,5 saat önce gittim, 2 saat sınav sürdü. 3.5 saatte 878 lira. okulda ek ders karşılığı 450 lira olsun. çok değil de az da değil.
Eksik yatmasının sebebi bir üst vergi dilimine geçmiş olmanız.
Benim bildiğim cebimize giren tüm gelir kalemlerinde var.
1,5 saat önce gittim, 2 saat sınav sürdü. 3.5 saatte 878 lira. okulda ek ders karşılığı 450 lira olsun. çok değil de az da değil.
hocam aynı düşünceler ile senelerdir görev almıyorum.yılladır ÖSYM'den görev almam ve etrafımdaki kimseye de görev almayın telkininde bulunurum. biz öğretmenleri suçluymuş gibi saatlerce üst aramasından geçirmek için kuyrukta bekletmeleri, saatler önce gitmek zorunda olunması, sınavın uzun olması ve ücretinin bu süreye uygun olmaması gibi nedenler ile görev almıyorum. sizlerde bu durum değişene kadar almayın arkadaşlar. resen verilse de kimse gitmiyor artık. bizleri hiç sayan üniversiteden gelen sınav sorumlularına değinmeyi bile gerek görmüyorum. bu olayları dile getirdiğim her sendika yetkilisinin de tepki vermemesini anlamıyorum.