Ösym sınav ücretleri

Kodla Büyü

linux

Üye
ösym sınav ücretleri yatırılmaya başlandı ama sanki eksik var. ben gözetmen olarak görev almıştım. internette sınav ücreti 1025tl yazıyordu ama 878tl yatırılmış

ösym sınav ücretleri yatırılmaya başlandı ama sanki eksik var. ben gözetmen olarak görev almıştım. internette sınav ücreti 1025tl yazıyordu ama 878tl yatırılmış

1025 TL MEB’in sınavları için olan ücret

Bazı siteler MEB ile ÖSYM arasında ücret farkı olduğunu bilmediği için yanlış haber yapıyor maalesef.
Ocak ayından beri ÖSYM sınavlarında görevli ücretleri şöyle:

-Başkan 990
-Gözetmen 878
-Yedek 790

Bir daha da almam ekpss dışındaki görevleri.
07:30 çık
13:30 eve var.
6 saat... yatan düzlesen 900... saati 150
Esınava giderim daha iyi

Yaklaşık 6 saatimi verdiğim ve 850-1000 TL aldigim bir sınav görevi almıyorum. Sürekli mesaj yolluyorlar yine de almıyorum . Biraz hayır demeyi öğrenmeliyiz lakin bizim camiada en zor şey bu olsa gerek .

Yaklaşık 6 saatimi verdiğim ve 850-1000 TL aldigim bir sınav görevi almıyorum. Sürekli mesaj yolluyorlar yine de almıyorum . Biraz hayır demeyi öğrenmeliyiz lakin bizim camiada en zor şey bu olsa gerek .
1,5 saat önce gittim, 2 saat sınav sürdü. 3.5 saatte 878 lira. okulda ek ders karşılığı 450 lira olsun. çok değil de az da değil.

1,5 saat önce gittim, 2 saat sınav sürdü. 3.5 saatte 878 lira. okulda ek ders karşılığı 450 lira olsun. çok değil de az da değil.
Hocam okuldaki ek ders karşılığı zaten az demek bile yeterli değil. Bu rakamlara nasıl ikna olduğunuzu anlamadım gerçekten. Bu mesleğin itibarı böyle böyle yok oldu maalesef.

Doktor muayene ücreti 1200 sadece 10 dakika
Berber ücreti 240 sadece saç sadece 30 dakika
Oto sanayi yag değişimi 1000 sadece 20 dakika
Avukat danisma 1500 sadece 10 dakika
....
...
...
..
Ogretmen ek ders 95 sadece 40 dakika

Mesleğimizin hali sizde ekleyebilirsiniz

bu kadar yüksek bir sorumluluğu olan bir göreve 990 tl gerçekten çok aşağılayıcı bir fiyat, bugün binanın önündeki kumları 1 saatte atılacak iş yapması için adam tutuyorsun saati 3000 TL atarım işine gelirse diyor.

Ekran görüntüsü 2024-06-13 121426.png

Evet Hocam az değil aldığımız ücret. Biz bu kadar hakettiğimiz için bu kadar ödüyorlar.

yılladır ÖSYM'den görev almam ve etrafımdaki kimseye de görev almayın telkininde bulunurum. biz öğretmenleri suçluymuş gibi saatlerce üst aramasından geçirmek için kuyrukta bekletmeleri, saatler önce gitmek zorunda olunması, sınavın uzun olması ve ücretinin bu süreye uygun olmaması gibi nedenler ile görev almıyorum. sizlerde bu durum değişene kadar almayın arkadaşlar. resen verilse de kimse gitmiyor artık. bizleri hiç sayan üniversiteden gelen sınav sorumlularına değinmeyi bile gerek görmüyorum. bu olayları dile getirdiğim her sendika yetkilisinin de tepki vermemesini anlamıyorum.

yılladır ÖSYM'den görev almam ve etrafımdaki kimseye de görev almayın telkininde bulunurum. biz öğretmenleri suçluymuş gibi saatlerce üst aramasından geçirmek için kuyrukta bekletmeleri, saatler önce gitmek zorunda olunması, sınavın uzun olması ve ücretinin bu süreye uygun olmaması gibi nedenler ile görev almıyorum. sizlerde bu durum değişene kadar almayın arkadaşlar. resen verilse de kimse gitmiyor artık. bizleri hiç sayan üniversiteden gelen sınav sorumlularına değinmeyi bile gerek görmüyorum. bu olayları dile getirdiğim her sendika yetkilisinin de tepki vermemesini anlamıyorum.
hocam aynı düşünceler ile senelerdir görev almıyorum.

BBNET
Geri