ÖSYM, Ben tercih etmediğim halde sınav görevi vermiş..

Kodla Büyü

blankkeyframe

Seçkin Üye
Seçkin Üye
c.tesi günününki kpss için bana görev yeri belirlemiş kabul edip etmediğimi soruyo ama ben şuan şehir dışındayım ve o tarihte sınava girmem mümkün değil reddetmek zorundayım. Fakat reddedersem birdaha sınav görevi verilmeyecek ne yapmam gerekiyor sizce??

geçen sene bi sınava mazeretsiz gitmemiştim. bu sene 3 görev çıktı :d ama yine de temkinli olmak lazım

Zaten girme hocam osymnin sınavlarına boşver...adamlar çok görevliye ihtiyaç duydukları ilk sınavda YGS öğretmenlere görev veriyorlar LYS de ise vermiyorlardı kendimemurlaırna görev veriyorlardıçççşimdi son yasa değişikliklerinden olsa gerek memur görevlendiremiyorlar işleri düştü öğretmenlere...Rahatlıkla reddedebilirsiniz.

Arkadaş ben de bunu anlamıyorum işte. İstemeyene çıkıyo bana istediğim halde çıkmıyo. Kimisine 2-3 sınav birden çıkıyo...

arkadaşım görevi reddersen sınav görevi verilmeyeceğini düşünerek yanılıyorsun... o dediğin olay görevi kabul edip bir şekilde sınav görevine gitmezsen verilecek cezadır...!!!

hayalcisuat' Alıntı:
arkadaşım görevi reddersen sınav görevi verilmeyeceğini düşünerek yanılıyorsun... o dediğin olay görevi kabul edip bir şekilde sınav görevine gitmezsen verilecek cezadır...!!!
hocam haklı.kabul edip onayladıktan sonra gitmezsen sorun.

şuanda ösymnin sitesine girilmiyo onaylamak için son gün yarın ve sabah saat 9da bitiyo.. ben hiç bi işlem yapamazsam otomatik olarak kabul etmemiş sayılırım herhalde dimi??

BBNET
Geri