ÖNEMLİ ARKADAŞLAR.DENEYİMLI ARKADAŞLARIN FIKIRLERINE IHTIYAC

Kodla Büyü

2011bilgisayar

Aktif Üye
MRB ARKADAŞLAR BEN BİR ÇPL'DE ÇALIŞŞIYORUM BURDA 2.YILIM .OKULA GELDIGIM ILK YIL BIR ARKADAŞ SORUN YAŞADI DIYE ÇOK SORUNLU BIR SINIFIN DERSLERINI VE SINIF ÖĞRT BANA VAERDILER DÖNEM ORTASINDA.BENDE BU YIL GEÇEN YIL SINIF ÖĞRT YARIDA BIRAKMAK ZORUNDA OLDUGUM SINIFI TEKRAR
ALDIM .EŞ DURUMU ATAMALARINDAN SONRA ÖĞRT AÇIGI OLUŞTU VE BANA TEKRAR SINIFIMI DEGIŞTIRMEK ISTEDIKLERINI IKI SINIFI BIRLEŞTIRIP REHBERLIKTE BANA VERECEKLERINI SÖYLEDILER.BENDE 2.DEFA ÇOCUKLARI YARI YOLDA BIRAKAMAM DEDIM.O ZAMAN 11'LERDEN BİR SINIFI VAR ONU DA SIZE VERECEGIZ DEDILER.BENDE MECBUREN KBUL ETTIM.MUHASEBE SINIFI VE ERKEK.SINIFTA HİÇ UYGUN OLMAYAN KONUŞMALARI VAR.ÖĞRENCILERIMI DE BENI DE NEFRET ETTIRDILER REHBERLIK DERSINDEN.MUDUR ILE KONUŞTUM ISTEMIYORUM BEN BUNLARI DEDIM.BİR ERKEK ÖĞRETMENE VERIN O SINIFI.MÜDÜR DE BENDEN ALMIYOR ISRARLA.ALMAK ZORUNDASIN YOKSA GEREKENI YAPARIM DIYOR.BU DURUMDA NE YAPABILIRIM VE MÜDÜRÜN BANA BIR CEZA VERME YETKISI OLABILIR MI ?NE YAPABILIR BANA .BU KONUDA BILGISI OLAN ARKADAŞLARIN YARDIMLARINI BEKLIYORUM

uygun olmayan konuşmaları olan öğrencileri yazılı olarak önce rehberlik servisine bildireceksin (rehberlik servisi de yazıyı müdüre gönderir... veya direk okul müdürlüğüne yazılı olarak bildireceksin müdür yazıyı rehberlik servisine yönlendirir... )
ve bunu tekrarlıyacaksın yani bir iki üç... rehberlik servisi okul disiplin kuruluyla duruma çözüm bulmuyorsa bir üst amire gideceksin...

hocam beledıye başkanı bırısının akrabası .onun için birşey yapmıyorlar sankı gelıp derse beledıye başkanı gırıyorda.zaten devamsızlıkları da sorunlu öğrencılerın 20 gunun üstünde sonra düşürüp yıne geçirecekler bunları.ben okul muduru ıle tekrar görüşüp çözmezse olayı ılçe mıllı eğitime gıtmeyı düşünüyorum.

hocam git belediye başkanıyla açıkca konuş o zaman.

çocuğun kötü davranışları olduğunu, sınıfta arsız laflar ettiğini, uygun olmadığını ancak bu çocuğun kendisinin akrabası olması sebebiyle kimsenin uğraşmadığını ancak bu yaklaşımın eğitimi yönünden kötü olduğunu çocuğun kendisini sürekli başkasının sırtına yük yaparak gelişmesinin olumsuz olduğunu ayrıca normal disiplin methotlarının uygulanmamasından dolayı artık o çocuğun bulunduğu sınıfta ders anlatmayacağınızı söyleyin..

.. belki bunlar uygun olmaz.. neyse söylemeyin bunları..

müdürünüze gidin çocuğu disipline verdiğinize dair dilekçe verin. eğer çocugun yaptıkları suç içeriyorsa müdür ilgilenmiyorsa çocuğun ailesine ulaşın.. eğer onlarda ilgilenmiyorsa adli mercilere başvurun.

müdür denilen bir birçok gerizekalı insan var toplumda..

müdür denilen kuş beyinliler saçma sapan işlerle otla b.kla uğraşıyorlar. gerçekten bir sorun olduğunda bu sorunu yüklenip çözmeye çalışmıyorlar. Allah bu ülkeyide bu dünyayıda ıslah etsin.

öyle bir zıhnıyet kı öğretmenı amıre öğrencıye karşı köle etmiş.lanet olsun öğretmen olduguma bazen pişman edıyrlar

BBNET
Geri